Τουρισμός

05/05/2023 - 08:17

Στη Λέσβο η Αργυρώ  Μπαρμπαρίγου - Πρώτος σταθμός Μόλυβος! (φωτο - βιντεο)

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από χθες βρίσκεται στο νησί μας η γνωστή  σεφ Αργυρώ  Μπαρμπαρίγου η οποία έχει ανακηρυχθεί γαστρονομική πρέσβειρα Βορείου Αιγαίου και συνοδεύει την αποστολή 13 δημοσιογράφων αποτελούμενη  από εκπροσώπους τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων μέσων.  Υπενθυμίζουμε ότι Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής, φιλοξενεί στη  έως την Κυριακή 07.05.2023  την 13μελή δημοσιογραφική  αποστολή οι οποίοι  θα ξεναγηθούν μέχρι την Κυριακή στα αξιοθέατα του νησιού, θα γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη φύση και τη γαστρονομία  της Λέσβου  και θα μοιραστούν τις όσο το δυνατόν καλύτερες εντυπώσεις τους από το νησί με το κοινό τους.

Η πρώτη ημέρα της ξενάγησης ήταν στο Μόλυβο. Εκεί βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και υποδέχτηκαν την αποστολή. Η γνωστή σεφ Αργυρώ  Μπαρμπαρίγου σε ανάρτησή της μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό της επίσκεψης... 

"Λίγες μόλις ώρες στην Λέσβο κι ερωτευθήκαμε όλοι μας την αυθεντικότητα των ανθρώπων,το ζεστό καλωσόρισμα τους, τις απίστευτες ομορφιές του νησιού και τις υπέροχες τοπικές συνταγές. Πείτε μας τι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε, τι πρέπει οπωσδήποτε να δούμε! Μείνετε συντονισμένοι στο ταξιδιωτικό -γαστρονομικό ταξίδι που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου"

δε

1

2

 

 

 

 

Posted by Argiro Barbarigou on Thursday, May 4, 2023

Μοιράσου το άρθρο!