Τουρισμός

23/11/2021 - 17:04

Στη Μυτιλήνη το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Getaway» με 1.722 επισκέπτες

«Παρά τη βροχή στη Μυτιλήνη, χωρίς προβλήματα αποβιβάστηκαν με λάντζες στο λιμάνι, οι επιβάτες του μεγάλου κρουαζιερόπλοιου Norwegian Getaway, που από το πρωί αγκυροβόλησε έξω από το λιμάνι.

Ήδη οι επισκέπτες έχουν ξεκινήσει τις εκδρομές που έχουμε προγραμματίσει, ενώ πολλοί από αυτούς περνούν την ώρα τους μέσα στην πόλη» είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο ταξιδιωτικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος.

 

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 1.722 επισκέπτες και 1.549 άτομα πλήρωμα. Έχουν οργανωθεί εκδρομές σε Καγιάνι Αγιάσο και Μανταμάδο, ενώ μεγάλο μέρος των επισκεπτών θα μείνει μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, που θα αναχωρήσει το πλοίο.

Ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης, παρότρυνε και πάλι τα μέλη του να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους τις ώρες, που το κρουαζιερόπλοιο θα βρίσκεται στο λιμάνι, ενώ θα στήσει ενημερωτικό περίπτερο στο λιμάνι, όπου θα διανείμει πληροφοριακό υλικό για το νησί στους επιβάτες του πλοίου, που θα βγαίνουν με λάντζες στο λιμάνι. Επιπλέον έχει προσλάβει ξεναγό και θα ξεναγεί τους επισκέπτες σε διάφορα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης.

 

Πηγη: 

ertnews.gr

Μοιράσου το άρθρο!