Τουρισμός

25/09/2019 - 10:59

Thomas Cook: Αυτά είναι τα 16 ξενοδοχεία - συνεργάτες της στη Λέσβο

Σημαντικό αντίκτυπο σε αρκετές τοπικές οικονομίες εκτιμάται ότι θα έχει η κατάρρευση της Thomas Cook. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Βρετανικός κολοσσός τα τελευταία χρόνια μετέφερε περίπου 3 εκατ. τουρίστες στην χώρα μας, με το 1 εκατ. απο αυτούς να προέρχονται από την Βρετανία. Ένας σημαντικός αριθμός από αυτούς κινούνταν στα 48 ξενοδοχεία που είχε κάτω από την ομπρέλα του (σ.σ. ιδιόκτητα είτε συνεργαζόμενα μέσω franchise) όμως ο μεγαλύτερος αριθμός διοχετεύονταν σε ξενοδοχεία - συνεργάτες που είχε σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μονάδες που αγγίζουν όλο το φάσμα, απο μικρές οικογενειακές πανσιόν και ενοικιαζόμενα δωμάτια έως οργανωμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Οι πλέον οικονομικές κατηγορίες "δούλευαν" και μέσω του σήματος Manos το οποίο ακολούθησε την τύχη της Thomas Cook.

Το News24/7 δημοσιοποίησε σήμερα την λίστα με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία για κρατησεις στην Ελλάδα όπως αυτή φιλοξενούνταν στην διαδικτυακή σελίδα της Thomas Cook πριν αυτή "κατεβεί" την περασμένη Δευτέρα. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχουν και άλλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία που είναι στην λίστα να είχαν πάψει να συνεργάζονται με την Thomas Cook.

 

Οι  ξενοδοχειακές μονάδες της Λέσβου είναι : 

  1.  Anaxos Gardens, Anaxos
  2. Haris Studios & Apartments, Anaxos
  3. Plaza Palace Hotel & Studios, Anaxos
  4. Amfitriti Hotel, Molyvos
  5. Aphrodite Hotel, Molyvos
  6. Marianthi Paradise, Molyvos
  7. Sea Horse Hotel, Molyvos
  8. Nakelis, Petra
  9. Niki's Michael Studios, Petra
  10. Ourania Studios, Petra
  11. Panorama Hotel, Petra
  12. Aegeon Hotel, Skala Kalloni
  13. Imerti Hotel, Skala Kalloni
  14. Kalloni Bay, Skala Kalloni
  15. Pasiphae Hotel, Skala Kalloni
  16. Moongarden Village, Molyvos

Μοιράσου το άρθρο!