Τουρισμός

21/01/2015 - 10:45

Workshop από το Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού

Ε

ργαστήρι διάρκειας 8 ωρών με θέμα «Προσδιορισμός στόχων για το 2015 – Οργάνωση και Προγραμματισμός», υπό την καθοδήγηση του executive director κ. Δ. Λώλη, διοργάνωσε ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην Σκάλα Ερεσού.

Στο εργαστήρι συμμετείχαν, εκτός των επαγγελματιών της Ερεσού, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ερεσού – Αντίσσης κ. Μ. Ρούσσης και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ερεσού κ. Α. Καταχανάς, αλλά κι εθελοντές.

Το workshop ξεκίνησε με την εισήγηση του κ. Δ. Λώλη, ο οποίος ανέλυσε τη μεθοδολογία για τον προσδιορισμό αντικειμενικών στόχων και στη συνέχεια παρουσίασε τρόπους δράσης για την υλοποίηση των στόχων αυτών.

Ακολούθως, ο Αντιδήμαρχος Ερεσού – Αντίσσης κ. Μ. Ρούσσης κι ο Πρόεδρος της Ερεσού κ. Α. Καταχανάς με σύντομες παρεμβάσεις, αφού αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα συνεργασίας του Δ. Λέσβου και του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, δεσμεύτηκαν για την συνδρομή του Δ. Λέσβου, όπου είναι δυνατόν, στην προσπάθεια του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού.

Στη συνέχεια συστάθηκαν από τους συμμετέχοντες Ομάδες Εργασίας. Η κάθε Ομάδα ανέλαβε συγκεκριμένο αντικείμενο δράσης, για το οποίο έκανε, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου και σύμφωνα με τις αρχικές υποδείξεις του κ. Δ. Λώλη, τη διαμόρφωση προγράμματος δράσεων κι ενεργειών για την επίτευξη των στόχων της εντός προκαθορισμένων χρονικών ορίων.

Οι Ομάδες Εργασίας συνεχίζουν τις εργασίες τους υπό το συντονισμό του Δ.Σ. του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού. Το Εργαστήρι θα συνεχιστεί με νέα συνάντηση, οπότε και θα γίνει αποτίμηση κι αξιολόγηση των έως τότε αποτελεσμάτων και θα αποφασιστούν συμπληρωματικές ή διορθωτικές ενέργειες όπου κριθεί απαραίτητο.

Ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού ευχαριστεί τον κ. Δ. Λώλη για την πολύτιμη προσφορά του και τη συνεισφορά του στο χτίσιμο της επόμενης ημέρας που οραματίζεται η Ερεσός και οι φίλοι της.

 

Μοιράσου το άρθρο!