Υγεία

02/02/2023 - 12:25

Ανανεώνεται και αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Καμπούρης μας ενημερώνει:

Άρχισε η σταδιακή αντικατάστασή των Αναισθησιολογικών Συγκροτημάτων του χειρουργείου.

Oλοκλήρωθηκε η προμήθεια και η εγκατάσταση δύο υπερσύγχρονων Αναισθησιολογικών Συγκροτημάτων.

Τα συγκροτήματα , είναι τελευταίας τεχνολογίας, από τα καλύτερα στον κόσμο και τα πρώτα αυτής της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Αποτελούνται από εξελιγμένο αναπνευστήρα, κατάλληλο για όλους τους ασθενείς ανεξάρτητα ηλικίας η σωματικής διάπλασης. Διαθέτει απόλυτα αυτοματοποιημένο σύστημα παροχής Αναισθησίας που σε συνδυασμό με τους Ηλεκτρονικούς Εξαερωτές Αναισθησιολογικών Φαρμάκων ( από τους πρώτούς στο είδος τους στην Ελλάδα) προσφέρει στους Ιατρούς Αναισθησιολόγους του Νοσοκομείου την δυνατότητα παροχής αναισθησίας με ταχύτητα και Ασφάλεια τόσο για τους Ασθενείς, που είναι το σημαντικότερο, όσο και για τους Γιατρούς.

Συνοδεύετε από Μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων που εξασφαλίζει άμεση πληροφόρηση και ιστορικό της κατάστασης του Ασθενούς και αποτελεί για τους Αναισθησιολόγους και χειρούργους έναν πολύτιμο Εργαλείο .

Όλα αυτά συντονίζονται από το εξελιγμένο λογισμικό παροχής Αυτοματοποιημένης αναισθησίας ,με βάση τα διεθνή πρότυπα ,και πάντα με σύμφωνα με τις εντολές, και τον προγραμματισμό των αναισθησιολόγων, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του Ασθενούς.

Η χρήση αυτής την νέας Γενιάς Αναισθησιολογικών συγκροτημάτων Παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

θα μειώσει την κατανάλωση Αναισθησιολογικών Φαρμάκων,

θα βελτιώσει σημαντικά την Ασφάλεια των Ασθενών κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων, και θα υποβοηθήσει τους Γιατρούς στο δύσκολο έργο τους ενώ,

θα μειώσει σημαντικά το χρόνο της Ανάνηψης των Ασθενών ,επιτυγχάνοντας καλύτερη και ταχύτερη μετεγχειρητική διαχείριση των ασθενών και ορθολογική διαχείριση του χρόνου χρήσης των χειρουργείων ανά επέμβαση.

Το έργο της ποιοτικής αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου συνεχίζεται, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας τις οποίες και οφείλουμε!

Μοιράσου το άρθρο!