Υγεία

29/11/2023 - 08:17

Δωρεά απινιδωτή από την μικροβιολόγο Φεβρωνία Κανταρτζή στο Πέραμα Γέρας

Δωρεά απινιδωτή από τη Φεβρωνία Κανταρτζή στον λιμενικό σταθμό Περάματος

Σε δωρεά ενός αυτόματου απινιδωτή στο Πέραμα της Γέρας  το Σάββατο  2 Δεκεμβρίου( 9.00 – 14 .00 μ.μ) προχωράει εις μνήμην των εκλιπόντων μελών της οικογενείας Γεωργίου Κανταρτζή, η γνωστή μικροβιολόγος και ακτιβίστρια Φεβρωνία Κανταρτζή.

Μάλιστα η ίδια, ζήτησε την απαιτούμενη άδεια προκειμένου να τοποθετηθεί ο απινιδωτής στον Λιμενικό σταθμό Περάματος καθώς είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο  προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας του χωριού και όχι μόνο.

Με την παράδοση του απινιδωτή θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Περάματος σεμινάριο με θέμα : « ΚΑΡΠΑ,  Βασικές γνώσεις στο επείγον περιστατικό και επίδειξη χρήσης αυτόματου απινιδωτή» με τη συμβολή του ΕΚΑΒ ώστε η χρήση του να γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένα άτομα.

Έμπρακτη πάντα, η αγάπη της συμπολίτισσας μας που με κάθε τρόπο προσπαθεί να βοηθάει τις ευάλωτες ομάδες ανθρώπων είτε μέσω της προσωπικής της εργασίας είτε μέσω του «Χαμόγελου του παιδιού» αλλά και της «Griechenlandhilfe» που έχει συνδράμει σε δεκάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της κρίσης.

πηγη:

https://www.politikalesvos.gr/

Μοιράσου το άρθρο!