Υγεία

27/07/2021 - 14:41

Δωρεά φορητού απινιδωτή στο Κ.Υ. Πολιχνίτου

Την Παρασκευή 23/07/2021 στον Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, έλαβε χώρα μια ξεχωριστή πράξη αγάπης και προσφοράς στους κατοίκους του χωριού, πρόκειται για τη δωρεά ενός φορητού απινιδωτή από τον κ. Κυριάκο Κουκούλα παρουσία των κ. Γιαναρέλλη Δημητρίου προέδρου του Τ.Σ Πολιχνίτου, κ. Τσιμάρα Αικατερίνης διευθύντριας του Κ.Υ Πολιχνίτου, κ. Αντωνάκα Αντώνη ιατρού στο εν λόγω Κέντρο Υγείας και της οικογένειας του κ. Κουκούλα Κυριάκου. 

Η δωρεά έγινε στην μνήμη των γονιών και του πεθερού του κ. Κουκούλα Κυριάκου, Κουκούλα Γεωργίου, Πανσεληνά Μαρίας και Κατωτριώτη Παναγιώτη.

Πράξη η οποία έγινε για να ευχαριστήσει όλους τους συγχωριανούς του που πρόθυμα συνέδραμαν στη διάθεση του φωτογραφικού υλικού που βρισκόταν στην κατοχή τους και έτσι ολοκληρώθηκε το φωτογραφικό λεύκωμα «Ο Πολιχνίτος του 20ου αιώνα».

Η αξία της προσφοράς αυτής είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς σύμφωνα και με τα λεγόμενα της διευθύντριας, το Κ.Υ Πολιχνίτου δεν διέθετε φορητό απινιδωτή, που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε πιθανή ανάγκη κάθε συντοπίτη  μας.

Μοιράσου το άρθρο!