Υγεία

15/02/2019 - 15:25

 Δωρεάν εξετάσεις για τους μαθητές της Λέσβου - Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρεις

up date  Αλλαγή ημερομηνίας 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς μας, τις Σχολικές Μονάδες της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λέσβου, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Λέσβου καθώς και το κοινό της Νήσου Λέσβου ότι η επίσκεψη της Ομάδας των Ιατρών στο νησί μας που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο της δράσης του Κοινωνικού Ιατρείου που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχουν προβλεφθεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα από την ΕΜΥ.

Οι δράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν τα ραντεβού των ασθενών με τους γιατρούς μετατίθενται για την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 αλλά και η Ενημέρωση- Ομιλία του Παιδοχειρουργού κ. Μαραγκάκη θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, 1-3-2019, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης.

 

 

-----

Στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινωνικού Ιατρείου, το οποίο εγκαινιάστηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018 με στόχο τη δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και πρόληψης αλλά και με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου, η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης διοργανώνει επίσκεψη ομάδας ιατρών από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Αποκλειστικά για τους μαθητές και μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, θα επισκεφτεί το νησί μας ο Δ/ντής Παιδικής, Νεογνικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Μαιευτηρίου «Γαία», κ. Μαραγκάκης Μάριος, Χειρουργός Παίδων.

Ο κ. Μαραγκάκης θα βρίσκεται την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, από τις 9.30 έως τις 2 το μεσημέρι στο Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητροπόλεως με σκοπό να εξετάσει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού εγκαίρως στα τηλέφωνα 22510-55058 και 6943408062.
Παρακαλούμε στο ραντεβού με το γιατρό όπως φέρετε το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και τυχόν πρόσφατες εξετάσεις.

Επίσης, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με θέμα: «ΠΑΙΔΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ» και ενημέρωση προς τους γονείς και εκπαιδευτικούς από τον κ. Μαραγκάκη όπου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μιλήσουν με το γιατρό για θέματα υγείας των παιδιών που αντιμετωπίζουν και απασχολούν τις οικογένειες της τοπικής κοινωνίας της Λέσβου.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Μοιράσου το άρθρο!