Υγεία

16/09/2020 - 06:33

Δύο νεκροί από κορονοϊό στη Μυτιλήνη μέσα σε μια μέρα - 10 συνολικά οι νεκροί

Άλλος ένας ασθενής με  κορονοϊό έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες βράδυ Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για έναν 85χρονο που είναι το δεύτερο θύμα του ιού σε μια μέρα και το δέκατο συνολικά στη Λέσβο.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη το πρωί είχαμε άλλο ένα θύμα του κορονοϊού,  μια  γυναίκα 76 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο  Μυτιλήνης.

 

Και καραντίνα

Σε καραντίνα βρίσκονται από χθες  το πρωί δύο γιατροί και νοσηλεύτριες σε συγκεκριμένη κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο ένας μετανάστης ασθενής που είχε εισαχθεί το Σάββατο στην κλινική και νοσηλευόταν.

Στην κλινική έγινε απολύμανση και συνεχίζει η λειτουργία της  με τους άλλους τρείς γιατρούς και το προσωπικό ενώ σήμερα το πιθανότερο να μη λειτουργήσουν τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σ αυτόν τον τομέα.

Ο αλλοδαπός έχει πάρει εξιτήριο από το Βοστάνειο και ήδη βρίσκεται σε απομόνωση στον Καρά Τεπέ ενώ εντύπωση  προκαλεί πως εισήχθη στο νοσοκομείο χωρίς προηγουμένως να ελεγχθεί εξονυχιστικά  εφόσον ως γνωστόν η κατάσταση είναι έκρυθμη στο μεταναστευτικό. Το αποτέλεσμα για τον αλλοδαπό βρέθηκε ασθενώς θετικό κάτι που τροφοδοτεί την ερμηνεία να ήταν φορέας εδώ και μέρες.

 

Στρατής Σαμιώτης /εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!