Υγεία

10/04/2023 - 12:37

Έλεγχος βηματοδοτών και απινιδωτών - Δράση από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού μας

Οι ημερομηνίες προσκόμισης στοιχείων

Η Διοίκηση του Βοστάνειου  Νοσοκομείου σε συνεργασία με τη Καρδιολογική Κλινική και τον Ιατρικό Σύλλογο  Λέσβου και έχοντας ως γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την διευκόλυνση  των κατοίκων του Νησιού  μας, θα διοργανώσει με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, και μετά από έγκριση της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου και του Υπουργείου Υγείας, δράση για τον έλεγχο των βηματοδοτών και απινιδωτών  που φέρουν οι συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

     Προϋπόθεση για την επιτυχία της δράσης αποτελεί η λεπτομερής καταγραφή των κατοίκων που διαμένουν μόνιμα στο νησί μας και του τύπου των συσκευών τις οποίες φέρουν.

      Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως προσέλθουν οι ίδιοι ή σε περίπτωση αδυναμίας τους συγγενικά και φιλικά πρόσωπα τα οποία και θα προσκομίσουν την ταυτότητα του βηματοδότη  με σκοπό την ακριβή καταγραφή τους.

      Οι ενδιαφερόμενοι  να προσέλθουν χωρίς ραντεβού για καταγραφή και ώρες 9-12 το πρωί στην κεντρική είσοδο και στο Γραφείο Πληροφοριών του Βοστάνειου Νοσοκομείου, τις ημερομηνίες Τετάρτη 19/4/2023, Πέμπτη 20/4/2023,   Τέταρτη  26/4/2023  και  Πέμπτη   27/4/2023.

    

      Η ακριβής  καταγραφή,  αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης. Επιδιώκουμε  μελλοντικά  ο έλεγχος των βηματοδοτών και απινιδωτών να πραγματοποιείται    στο Νοσοκομείο μας  με σκοπό να περιορίσει  την  μετακίνηση των συμπολιτών μας σε κέντρα της Αθήνας και της ηπειρωτικής Ελλάδας, μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση και  προσωπική ταλαιπωρία  που συνεπάγεται αυτή η μετακίνηση .

φ

Μοιράσου το άρθρο!