Υγεία

22/10/2021 - 13:39

Εξαιρετική πρωτοβουλία! 50 γυναίκες έκαναν «Παπ  Τεστ» στο Αγροτικό Ιατρείο Λ. Θερμής

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε  σήμερα το διήμερο διενέργειας «Παπ  Τεστ» στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου Λουτροπόλεως Θερμής. Εξετάστηκαν προληπτικά 50 γυναίκες που διαμένουν στην Δημοτική Ενότητα Θερμής.

Ευχαριστίες για  την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μυτιλήνης κ. Δήμητρα Αλεξανδρή  για την ανταπόκριση της στο αίτημα και την "Ευδαιμονία" Ιατρικές Υπηρεσίες "Α.Μ.Κ.Ε" που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης. 

Τον μαιευτήρα-χειρουργό γυναικολόγο κ.  Νίκο Ρούπα  που έκανε τον έλεγχο,  την μαία κ. Παναγιώτα Χαβραλή για την αφιλοκερδή βοήθεια της καθώς και τον ιατρό κ. Νικόλαο Χρυσαφίδη για την παραχώρηση του ιατρείου.

Κάθε γυναίκα που σέβεται και αγαπάει τον εαυτό της αλλά και την οικογένειά της δεν θα πρέπει ποτέ να παραμελεί το τεστ ΠΑΠ. Ελπίζουμε πως αυτό το διήμερο θα είναι η αφορμή που θα γίνει συνήθεια για όλες τις γυναίκες.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Δήμητρα Αλεξανδρή δήλωσε: «Παρόμοιες πρωτοβουλίες με σκοπό την πρόληψη και υγεία των γυναικών θα συνεχιστούν σ’ αυτόν τον διαρκή αγώνα για την προστασία του υπέρτατου αγαθού της ζωής.»

 

Μοιράσου το άρθρο!