Υγεία

21/01/2016 - 06:07

«Καρκίνος του μαστού, πρόληψη και αντιμετώπιση» - Εκδήλωση στη Μυτιλήνη

 

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) σας προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στις 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43) με θέμα «Καρκίνος του μαστού, πρόληψη και αντιμετώπιση». Θα μιλήσει ο Θωμάς Τσουκαλάς, Χειρουργός, Ογκολόγος – Ειδικός μαστολόγος, μετεκπαιδευθείς στη Γενεύη, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Μετά την εκδήλωση θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.

 

 

 

---------------------------

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Ογκολόγος-Ειδικός Μαστολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολή Παν/μίου Ιωαννίνων
Μετεκπαιδευθείς στη Γενεύη

Ο Θωμάς Τσουκαλάς είναι Ιατρός Χειρουργός εξειδικευμένος στην διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των παθήσεων του μαστού .

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικεύθηκε στη χειρουργική ογκολογία στο <<Θεαγένειο>> Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χειρουργικό –ογκολογικό τμήμα μαστού ).

Μετεκπαιδεύτηκε στη μονάδα μαστού της Α’ χειρουργικής πανεπιστημιακής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και τη συνέχεια στη Μονάδα Μαστού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποστηρίζοντας ( με άριστα) το διδακτορικό του με θέμα τον καρκίνο του μαστού.

Από το 1993 , που άρχισε την εξειδίκευση, συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες με ομιλίες, ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Μοιράσου το άρθρο!