Υγεία

02/01/2023 - 09:59

Με 4 προσλήψεις ιατρών ξεκίνησε το 2023 στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Το νέο έτος μπήκε με πολύ ευχάριστα νέα για το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης που επανδρώθηκε με 4 νέους γιατρούς. Ο διοικητής του Βοστάνειου Γιώργος Καμπούρης με αναρτήσεις του στο Facebook καλωσόρισε τους γιατρούς .

Συγκεκριμένα ο κ Καμπούρης ανέφερε:

“Ορκίστηκε μετά την μονιμοποίηση του ο κος Λογοθέτης Ματθαίος Ιατρός Παθολογίας – Ογκολογίας ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας , εξαιρετικός επιστήμονας και κυρίως αγαπητός στους συνεργάτες και στους ασθενείς”

 

“Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του ο κος Απόστολος Ανδρονίκου Ιατρός Γενικής Χειρουργικής, ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας !

Ταυτόχρονα υπογράφηκε μία νέα σύμβάση πρόσληψης επικουρικής Γιατρού Γενικής Ιατρικής της κας Πασβούρη Μαγδαληνής η οποία και αυτή προστέθηκε στο δυναμικό των Επειγόντων του νοσοκομείου μας !

Και οι δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και κυρίως αγαπητοί στους συνεργάτες και στους ασθενείς !

 

Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του η κα Νίκη Κούρτη Ψυχίατρος η οποία προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας και θα είναι η νέα Διευθύντρια της Ψυχιατρικής κλινικής!

Εξαιρετική επιστήμονας η οποια εχει ξαναυπηρετήσει στο νησί μας ως αγροτικός ιατρός!

 

Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!Εύχομαι ολόψυχα το νέο σας ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να σας διακρίνει η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας και συγκεκριμένα στην Αν. Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα Μίνα και στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό .

Μοιράσου το άρθρο!