Υγεία

15/12/2022 - 14:34

Το νέο ασθενοφόρο είναι "μία μεγάλη νίκη για το Κέντρο Υγείας Καλλονής, μέχρι την επόμενη…"

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Καλλονής κ. Αλέξανδρος Ροδίτης σε ανάρτησή του αναφέρει:

Έχω να θυμάμαι από τα πρώτα βήματα όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του ΚΥΚ τα παράπονα για τα υφιστάμενα ασθενοφόρα...

Το ένα τρακαρισμένο, το άλλο μεταχειρισμένο. Και τα δύο μετράνε πάνω από 300.000 χλμ και δεν μπορεί κανείς να νιώσει την αγωνία της μονάδας όταν αυτά αντιμετώπιζαν κάποια βλάβη που έπρεπε να αποκατασταθεί άμεσα…

Σήμερα είναι μια "νέα ημέρα" για την υγειονομική μας μονάδα και μόνο ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη μπορούμε να νιώθουμε γιατί ένας πρωταρχικός μας στόχος επετεύχθη. Και επετεύχθη διότι κάποιοι άκουσαν την αγωνία μας.

Και θέλω να σταθώ σε αυτό. Αιτήματα κάνουμε πολλά και πολλά ζητάμε, δεν έχουν όλα όμως την ίδια τύχη και ανταπόκριση.

Στην περίπτωση του νέου ασθενοφόρου, εμείς θέσαμε την αναγκαιότητα, είπαμε την ιδέα… και ευτυχώς μας άκουσαν…

Μας άκουσε…

☑️️ ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, που δρομολόγησε την υλοποίηση του αιτήματός μας.

☑️ ️Η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων που αποφάσισε ομόφωνα να γίνει η δωρεά.

☑️ Ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Χρήστος Ροϊλός και ασφαλώς

☑️ Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλας.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Η έλευση του νέου σύγχρονου ασθενοφόρου έρχεται να θεραπεύσει μια πληγή πολλών ετών για τη μονάδα μας και είναι δεδομένο ότι η ενίσχυσή μας αυτή μόνο προς όφελος των πολιτών μπορεί να λειτουργήσει.

Ασφαλώς και θα πρέπει να το τονίσω αυτό, το ασθενοφόρο δεν ήρθε χωρίς οδηγό. Στη μονάδα μας  προστέθηκε_προσφάτως_κι_άλλος_ένας_οδηγός κατόπιν σχετικής μας αίτησης, η οποία και υπεγράφη τάχιστα από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, κα Γκάγκα. Οπότε οφείλουμε ένα ευχαριστώ και στην τελευταία και γενικά στο υπουργείο υγείας.

Θέλω να κλείσω με το εξής: Το Κέντρο Υγείας Καλλονής στοχεύει ψηλά και ευρισκόμενο στην έδρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου νιώθει το βάρος της υποστήριξης χιλιάδων δημοτών. Για εμάς η προστασία της δημόσιας υγείας ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα και οφείλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες υγείας και το προσωπικό της μονάδας για τις υπηρεσίες τους σε απρόβλεπτες συνθήκες. Δε σταματάμε εδώ.

Το νέο ασθενοφόρο είναι "μία μεγάλη νίκη για το Κέντρο Υγείας Καλλονής, μέχρι την επόμενη…"

Μοιράσου το άρθρο!