Υγεία

24/03/2020 - 19:27

Νέο κρούσμα κορονοϊού στη Λέσβο - Θετική και η σύζυγος του επιχειρηματία που ταξίδεψαν Ταϊλάνδη

4ο κρούσμα στο νησί μας

Όπως ήταν αναμενόμενο και η σύζυγος του 70χρονου επιχειρηματία της Λέσβου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Το αποτέλεσμα έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα και επομένως ο αριθμός των κρουσμάτων στη Λέσβο είναι 4! 

Ο 70χρονος  είχε πάει διακοπές με τη σύζυγό του στην Ταϊλάνδη και λίγο μετά την επιστροφή του είχε τα πρώτα συμπτώματα του κορονοϊού και τελικά οι εξετάσεις χθες βγήκαν θετικές και τέθηκε σε κατ' οικόν περιορισμό χωρίς να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. 

Αντίθετα η σύζυγος  του επιχειρηματία, νοσηλεύεται από προχθές στο νοσοκομείο, με πυρετό και συμπτώματα ίωσης. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Υπενθυμίζουμε τη χθεσινή θετική εξέλιξη: η 45χρονη από το Πλωμάρι που ήταν το πρώτο θετικό κρούσμα στη Λέσβο είναι απόλυτα υγιής και σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε στο χωριό της.

Το άλλο κρούσμα στο νησί μας - εκτός από το ζευγάρι της Ταϊλάνδης - είναι ηλικιωμένη γυναίκα από χωριό του Δήμου Δυτικής Λέσβου, που είχε ταξίδεψε στην Αθήνα και επιστρέφοντας στη Μυτιλήνη εκδήλωσε συμπτώματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Επομένως από τα 4 κρούσματα στο νησί μας τα δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, το ένα είναι σε κατ'οικόν περιορισμό και το άλλο έχει πάρει εξιτήριο. 

Μοιράσου το άρθρο!