Υγεία

15/08/2020 - 07:58

Νίκος Χαρδαλιάς: Στόχος να μείνουμε υγιείς και να μην χρειαστεί να ληφθούν μέτρα που θα είναι ολέθρια για την οικονομία

Τα επόμενα 24ωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, τόνισε πριν από λίγη ώρα με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι «θα είναι και εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας, της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό».

Όπως υπογράμμισε «το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: να παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας».

«Ας είναι ξεκάθαρο. Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχές του για τη σημερινή ημέρα.

Μοιράσου το άρθρο!