Υγεία

05/12/2018 - 17:53

Νοσοκομείο Μυτιλήνης : Δεν λειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος, δεν λειτουργεί το διαγνωστικό οστικής πυκνότητας, δεν…

Η άθλια κατάσταση που επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει, σχετικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνεχίζεται. Άγνωστο είναι που θα φθάσει.


Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ο μαγνητικός τομογράφος ακόμα να λειτουργήσει, ύστερα από πολλούς μήνες που βρίσκεται σε παροπλισμό, γιατί δεν υπάρχει γιατρός για την λειτουργία του.


Ακόμα δεν γίνονται μετρήσεις οστικής πυκνότητας στις γυναίκες, λόγω βλάβης του διαγνωστικού μέσου και η οποία δεν έχει αποκατασταθεί. Τελικά που πάει η κατάσταση; Να υπάρχουν σύγχρονα μηχανήματα και να μην λειτουργούν;


Στις σκέψεις μας είναι, μήπως η κατάσταση οδεύει σε ιδιωτικοποίηση τμημάτων του Νοσοκομείου μας; Και αν δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, τότε ποιο είναι το πρόβλημα και τόσους μήνες δεν λειτουργούν; Μήπως δεν τα βάζουμε σε λειτουργία για να δημιουργούνται ματωμένα πλεονάσματα και να πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και οι ασφαλισμένοι-συνταξιούχοι τεράστια ποσά για να κάνουν τις προβλεπόμενες εξετάσεις; Να λοιπόν πως δημιουργούνται τα ματωμένα πλεονάσματα. Μειώνουμε με οποιοδήποτε τρόπο τις δαπάνες για την υγεία, καθώς και δαπάνες σε άλλους τομείς, για να παινευόμαστε ότι έχουμε πλεόνασμα και να δώσουν και μέρισμα.
Ας πάψουν τουλάχιστον να κάνουνε ανέξοδες παροχές του αέρα, γιατί τούτες τις μέρες έχουμε ζαλιστεί με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, χωρίς καμιά βάση.


Άμεσα να αποκατασταθεί η λειτουργία των μηχανημάτων και ας σταματήσουν τα ψεύτικά τα λόγια τα μεγάλα. Έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε.
Αλήθεια, διερωτόμαστε, μέχρι τις εκλογές τι θα ακούσουμε ακόμα; Γιατί όλα που εξαγγέλλονται είναι για το μέλλον…… Θα δούμε γι’ αυτό, θα δούμε για το άλλο.


Πληροφορούμαστε ότι τα ραντεβού που κλείνουν οι ασφαλισμένοι έχουν περάσει τους τρείς μήνες σε ορισμένα τμήματα. Ήδη κλείνονται ραντεβού  για το οφθαλμολογικό τμήμα έως το Μάρτη 2019!!!!

 

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Μοιράσου το άρθρο!