Υγεία

30/04/2023 - 17:16

Οδοντίατρος για ΑΜΕΑ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 28/4/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συλλόγων- φορέων – δομών  Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας οδοντιατρική κάλυψη ΑΜΕΑ , θέμα που αποτελούσε πάγιο αίτημα .

        Η Διοίκηση έχοντας ως κύριο στόχο της αποφυγή ταλαιπωρίας  και την οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων του νησιού μας και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες προχώρησε στην πρόσληψη κατάλληλα εκπαιδευμένου Οδοντιάτρου προκειμένου  να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

       Το οδοντιατρικό τμήμα  θα συνεργασθεί με το αναισθησιολογικό προκειμένου τα περιστατικά να αντιμετωπίζονται εδώ στο Νοσοκομείο μας και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία μετάβασής των σε άλλα Νοσοκομεία εκτός νησιού.

       Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν από το Νοσοκομείο ο Διοικητής, η Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας , η Δ/ντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος και ο Οδοντίατρος του Οδοντιατρικού Τμήματος, ενώ από τους Συλλόγους συμμετείχαν οι α) ΣΥΝ-ΕΞΕΛΙΞΗ, β) ΚΥΨΕΛΗ ΑΜΕΑ – Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για ΑΜΕΑ  και γ) ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΑΜΚΕ.

Η προσπάθειά  μας συνεχίζεται για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τις οποίες οφείλουμε να παρέχουμε στους κατοίκους του νησιού μας.

Μοιράσου το άρθρο!