Πανελλήνιες χωρίς πανικό: Ανοικτή εκδήλωση για υγεία, διατροφή και ψυχική ανθεκτικότητα
Η Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου στο πλαίσιο των δράσεων της Υπηρεσίας μας προς την κοινότητα και με στόχο την Προαγωγή της Υγείας, η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας, το τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας και τους Ψυχολόγους του Πε.Δ.Υ.Ψ.Υ. προγραμματίζουν τη διοργάνωση ανοικτής στο κοινό Ενημερωτικής Εκδήλωσης, με τίτλο: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ενημερώνομαι άρα Διαχειρίζομαι».
Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η βέλτιστη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, πάνω σε θέματα που αφορούν:
α) την Υγιεινή: Κοντοπού Ειρήνη Νοσηλεύτρια, με θέμα: « Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοούμε»,
β) τη Σωματική ευεξία: Ταρατόρης Πάρης και Κυρβουγιούκη Δήμητρα, Φυσικοθεραπευτές, με θέμα: «Τα οφέλη της Σωματικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων»
γ) τη Διατροφή: Κλαδίτης Δημήτριος, Διαιτολόγος, με θέμα: «Η Διατροφή σύμμαχος και όχι βάσανο»
δ) τη Ψυχική διάθεση: Γιακουμή Ευτυχία / Σπύρου Στέλλα , Ψυχολόγοι, με θέμα: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Κρίση ή Ευκαιρία;»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου ΓΕΛ Μυτιλήνης (Κεντρικά Λύκεια).
Επιδίωξή μας είναι η παραπάνω εκδήλωση να μετατρέψει το άγχος απόδοσης στις εξετάσεις, σε άγχος δημιουργικό για σωστές επιλογές ζωής.