Υγεία

01/09/2022 - 19:25

Παρέα με την Ο.Π.Κ.Ε. η συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τις αναστολές εργασιάς των υγειονομικών

Σήμερα έγινε μια πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου για τον ένα χρόνο αναστολής εργαζομένων στον χώρο της υγείας. Πολύς κόσμος ήρθε να συμπαρασταθεί , να δηλώσει την αμέριστη κατανόηση του

. Όλα πήγαν καλά.

Για μένα μόνο υπήρχε ένα μελανό σημείο που το έχω διαπιστώσει από προηγούμενες συγκεντρώσεις μας. Η παρουσία της αστυνομίας και μάλιστα της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) . Θα ήθελα λοιπόν να δηλώσω στον αστυνομικό διευθυντή ,δεν ξέρω το όνομα του ,αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, ότι είμαστε φιλήσυχοι πολίτες χωρίς καμμία διάθεση για επεισόδια, οικογενειάρχες, με παιδιά που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια η σταδιοδρομουν με σπουδαίες καριέρες στους χώρους δουλειάς τους , έχουμε ακόμα νοσηλεύτριες συζύγους αστυνομικών .

Να μείνουν ήσυχοι λοιπόν ,η βία δεν είναι στο DN A ούτε στην κουλτούρα μας.

Σεβόμαστε το επάγγελμά τους , είμαστε πολίτες που πάνω απ' όλα σέβονται τον διπλανό τους, αντίθετα με την κυβέρνηση που έκοψε το ψωμί σε 7000 υγειονομικούς χωρίς να υπολογίζει το δικαίωμα τους να κανονίζουν αυτοί την ζωή τους . Αυτά τα λίγα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τους σοβαρά ,εμείς τους θεωρούμε φίλους ,κακοπληρωμένους μισθωτούς όπως και εμείς .


Φώντας Αυγερινός
Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!