Υγεία

11/06/2023 - 00:05

Τι πραγματικά συνέβη στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου; Τελικά δεν υπάρχει κομμένο δάχτυλο....

Επίσημη ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου

Το  Lesvosnews.net παρουσιάζει την επίσημη απάντηση από το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου για όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ και στα social media.

 Όπως προκύπτει τελικά δεν είχαμε ούτε κομμένο δάχτυλο και ούτε το συμβάν άνηκε  στην κατηγορία μεταφοράς με ασθενοφόρο από τον Πολιχνίτο στη Μυτιλήνη!

Είναι θλιβερό να χρησιμοποιούνται περιστατικά για μικροκομματικούς λόγους. 

 

Αναλυτικά η απάντηση: 

 

σζ

 

σ

 

Νωρίτερα το Lesvosnews.net  έγραφε:

ΟΙ ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι στην επικαιρότητα αλλά η όποια αντιπαράθεση δεν πρέπει να εξελιχθεί σε καταγγελίες που αμέσως διαψεύδονται...

 

Ο Πρόεδρος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ξενοφών Αυγερινός αναφέρει:

Πριν λίγο κάτοικος Λισβοριου ονόματι Ζ.Ν. ετών 61 έκοψε τα δάχτυλα των χεριών του σε θρυματιστικο μηχάνημα.

Παρόλες τις προσπάθειες του ευτυχώς βρέθηκε κάποιος να τον πάει στο κέντρο υγείας πολυχνιτου για μεταφορά στο νοσοκομείο.

Αλλά πάλι στο ασθενοφόρο δεν υπήρχε οδηγός ,και έτσι ο άνθρωπος πλήρωσε 85 ευρώ να έρθει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Με πήρε ο ίδιος ο άνθρωπος να το καταγγείλει, εγώ είχα υποχρέωση και καθήκον να το δημοσιοποιήσω όπως υποσχέθηκα στον άνθρωπο.

Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Μυτιλήνης

 

---

Αμέσως μετά έρχονται βροχή οι διαψεύσεις από εργαζομένους στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου: 

Δημήτρης Μαμάκος  οδηγός ασθενοφόρου: 

Φώντα πριν δημοσιεύσουμε κάτι θα πρέπει να γίνεται διασταύρωση. Πλήρωμα ασθενοφόρου-  οδηγός όπως θέλετε το λέμε υπάρχει σε όλες τις βάρδιες στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου τουλάχιστον τους 4 τελευταίους μήνες με θυσίες των εργαζόμενων που καλύπτουν με επιπλέον βάρδιες . Αν την συγκεκριμένη στιγμή το ασθενοφόρο ήταν σε άλλο περιστατικό είναι διαφορετικό πράγμα.

 

Εργαζομένη  Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου:

Καλησπέρα, ήρθε στο ΚΥ Πολιχνίτου του δώσαμε πρώτες βοήθειες αλλά έπρεπε να μεταφερθεί νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση. Ρωτήσαμε τον κύριο αν υπάρχει κάποιος συγγενής να τον πάει στο νοσοκομείο Μυτιλήνης κ εκείνος είπε θα το κανονίσω, οχι γιατί δεν υπήρχε οδηγός αλλα δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με ασθενοφόρο κ ευτυχώς γιατί μετά από λίγο κλήθηκε το ασθενοφόρο για άλλο πολύ επείγον περιστατικό... Ο κ. Ζειμπεκης ρωτήθηκε πρώτα κ αν δεν υπήρχε κάποιος συγγενής θα τον έφερνε το ασθενοφόρο σε αυτήν την περίπτωση. Μάλλον ο κύριος ήθελε να τα παρουσιάσει όπως τον βόλευε... Μπροστά μου πήρε τηλ την κουμπάρα του που έχει ταξι όπως την αποκάλεσε...

 

Στράτος Κλεάνθης πρώην Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης:

Προκειμένου ζορ - ζουρνά να πούμε κάτι, προεκλογική περίοδο γαρ, αφού καταλάγιασε ο πρώτος πόνος και διαπιστώθηκε ότι.... φταίει ο λαός, ....ξαναχτύπησε και ο πρόεδρος του συλλόγου μας ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ,προσβάλλοντας τους εκεί συναδέλφους μας ,συμπαρασύροντας και μερικούς συμπολίτες μας στο κλίμα των ημερών με το εύκολο θύμα του νησιού το Κ. Υ. Πολιχνίτου που ΝΑΙ έχει προβλήματα προς επίλυση.

Αναζητήστε λοιπόν την ανάρτηση του Ξενοφώντος να δείτε τι λένε από κάτω εργαζόμενοι στο Κ. Υ., οι οποίοι δεν μπορώ να πω ότι είναι Νεοδημοκράτες!

 

Μοιράσου το άρθρο!