Υγεία

27/04/2023 - 16:14

Της έφυγε το αμάξι και πέσε πάνω στα προστατευτικά του δρόμου - Τροχαίο στην Αγ. Παρασκευή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (26-04-2023) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό της οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τρία (3) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

 

  • Σήμερα (27-04-2023) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (26-04-2023) στην Καλλονή, δύο (2) ημεδαποί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. 

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Μοιράσου το άρθρο!