Αγροτικά - Αλιεία

05/12/2012 - 08:27

Αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη

Αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΠΑΣΥ)
Απόφαση για αγωνιστική κινητοποίηση των αγροτών την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη


Σε κινητοποίηση για τα προβλήματα της αγροτικής μας παραγωγής προχωρά η Τοπική Γραμματεία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης.
Συγκεκριμένα αποφάσισε την πραγματοποίηση Παλλεσβιακού Συλλαλητηρίου την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη και συγκέντρωση την ίδια μέρα στην πλ. Σαπφούς στις 11 το πρωί.
Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού μας, αφού αναφέρεται στην σημερινή κατάσταση την οποία και χαρακτηρίζει την χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών, τονίζεται ότι «άλλος δρόμος από τον δρόμο του αγώνα ενάντια στην πολιτική που δημιουργεί και αναπαράγει το πρόβλημα και για μια άλλη πολιτική που ο παραγόμενος πλούτος δεν θα πηγαίνει στις τσέπες της πλουτοκρατίας αλλά στην ικανοποίηση των δικών του αναγκών».
Η ανακοίνωση-κάλεσμα καταλήγει με τα αιτήματα της πάλης που είναι αυτά που έχουν σχέση με τι τιμές των προϊόντων (λάδι, γάλα, κρέας), το κόστος παραγωγής, την προστασία της εγχώριας παραγωγής από τις αθρόες εισαγωγές και τις παράνομες ελληνοποιήσεις, το επίπεδο ζωής στην ύπαιθρο κ.λ.π.

Μοιράσου το άρθρο!