Αγροτικά - Αλιεία

16/05/2019 - 13:58

Ανακοίνωση για τη δακοκτονία : "Φαινόμενα μεροληψίας υπέρ της γνωστής εταιρείας"

Με μια σύντομη αλλά περιεκτική ανακοίνωση η εταιρεία ΔΟΜΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ εξηγεί όλα συμβαίνουν στο φετινό διαγωνισμό της δακοκτονίας και τονίζει ότι η αξιοπιστία της δακοκτονίας έχει άμεση σχέση με τη νομιμότητα και διαφάνεια. Αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας μεροληπτεί υπέρ της γνωστής εταιρείας. Η ανακοίνωση πρέπει να διαβαστεί με μεγάλη προσοχή ! ! !

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 Ενόψει  των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά τη δικαίωση της εταιρείας μας από την ΑΕΠΠ, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε.

Η νομιμότητα και η τήρηση της διαφάνειας είναι ο μόνος δρόμος για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του προγράμματος της δακοκτονίας και εγγύηση για την απρόσκοπτη και έγκαιρη έναρξη της.

  Η αδυναμία εκ μέρους των μελών της επιτροπής διαγωνισμού να εντοπίσουν οφθαλμοφανείς ελλείψεις – παρατυπίες της Τεχνικής προσφοράς της ανταγωνίστριας εταιρείας, πολυπληθείς και εκτεινόμενες κατά την ΑΕΠΠ, ήταν η κύρια αιτία καθυστέρησης του διαγωνισμού.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  θα πρέπει να απέχουν από δηλώσεις - θέσεις που κινούνται εναντίον της εταιρείας μας και να πάψουν να υπαγορεύουν τους όρους και τους τρόπους κάτω υπό τους οποίους θα πρέπει να κινηθούμε.

Ο αυθαίρετες θέσεις τους, όπως αποτυπώνονται στον τύπο, συνιστούν παραβίαση του θεσμικού τους ρόλου που έγκειται στην αμεροληψία και ανάδειξη ως εργολάβου του φορέα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τηρεί με ευλάβεια τις νόμιμες διαδικασίες.

  Η έως τώρα ανοχής μας σε φαινόμενα μεροληψίας υπέρ της γνωστής εταιρείας ας μην εκληφθεί ως αδυναμία.

 

             Αναμένουμε ενόψει των εξελίξεων την τήρηση ίσων αποστάσεων και απόλυτης ουδετερότητας....

ΔΟΜΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!