Αγροτικά - Αλιεία

31/08/2012 - 20:20

Διαγωνισμός ψαρέματος καλαμαριού στο λιμάνι της Θερμής

Διαγωνισμός ψαρέματος καλαμαριού στο λιμάνι της Θερμής

Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής (ΝΕΣΕΑΛΘ) «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό ψαρέματος καλαμαριού, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012, στο λιμάνι της Θερμής, στις 5 το απόγευμα.Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα με αντίστοιχα μετάλλια και σε όλους τους διαγωνιζόμενους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. 
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ
- Το 1ο Βραβείο θα κερδίσει η μεγαλύτερη ποσότητα αλιευμάτων σε βάρος, το 2ο Βραβείο τα περισσότερα σε αριθμό καλαμάρια και το 3ο Βραβείο θα κερδίσει το μεγαλύτερο σε βάρος καλαμάρι.
 Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν όλοι οι ερασιτέχνες αλιείς μέλη και φίλοι του συλλόγου, μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο εντευκτήριο του Συλλόγου στο λιμάνι της Θερμής (22510-71455) και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης nesealth@otenet.gr 
Μετά το διαγωνισμό, θα ακολουθήσει τελετή απονομής των βραβείων και μικρή γιορτή, με ψήσιμο των αλιευμάτων, έξω από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου. 
 Για πρακτικούς λόγους, η γιορτή θα είναι κλειστή για το κοινό και θα συμμετάσχουν σ αυτή μόνο όσοι διαγωνισθούν, καθώς και τα μέλη του συλλόγου. 
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο μέτρο 4.1 του Τοπικού Προγράμματος προσέγγισης του LEADER της ΕΤΑΛ Α.Ε. και τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Μοιράσου το άρθρο!