Αγροτικά - Αλιεία

02/11/2015 - 12:15

ΕΑΣ Λέσβου: Ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων για το έτος 2015

yle="text-align: justify;">Η ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και το ΚΕΑ Μυτιλήνης σας ενημερώνει ότι οι απογραφές του ζωικού κεφαλαίου από τους κτηνοτρόφους για το έτος 2015 θα πρέπει να γίνουν από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου.

Τη φετινή χρονιά, η κοινοποίηση της ετήσιας απογραφής γίνεται με δύο τρόπους, είτε: α) με προσέλευση των κτηνοτρόφων στην Κτηνιατρική Υπηρεσία με το Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων συμπληρωμένο και ενημερωμένο με όλες τις μεταβολές (μέρος Β΄ και Γ΄),

β) ηλεκτρονικά, με τη χρήση της ψηφιακής υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://eservices.minagric.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες που διατίθενται αναρτημένες εκεί μετά την εγγραφή του κάθε ενδιαφερόμενου στην ψηφιακή υπηρεσία.

Κατά την υποβολή των απογραφικών στοιχείων μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας, εκδίδεται σχετική βεβαίωση την οποία ο χρήστης εκτυπώνει και επισυνάπτει στο μητρώο της εκμετάλλευσής του.

Η υποχρέωση αφορά όλους τους κτηνοτρόφους, ακόμη και όσους δεν έχουν καθόλου ζώα ωστόσο δεν έχουν διακόψει, με αίτησή τους, τη λειτουργία της εκμετάλλευσης.

Παρακαλούμε όλους τους κτηνοτρόφους να συμμορφωθούν με τις παραπάνω ημερομηνίες για να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες : ΚΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ τηλ: 2251029007

Μοιράσου το άρθρο!