Αγροτικά - Αλιεία

30/08/2013 - 23:28

Χορήγηση ενίσχυσης για τους παραγωγούς πατάτας, ξηρών φασολιών και βρώσιμου λαθουριού

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,υπενθυμίζεται ότι:  
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για να τύχουν της ενίσχυσης, υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ/νση Αγρ/κής Αν/ξης Λέσβου , σύμφωνα με το υπόδειγμα Ι που επισυνάπτεται, στις παρακάτω προθεσμίες:
 
Για την πατάτα:
1. Μέχρι της 10 Μαρτίου  κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1 Απριλίου έως 31Ιουλίου του ίδιου έτους
 
2. Μέχρι της 15 Μαΐου  κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Αυγούστου έως 31Οκτωβρίου του ίδιου έτους
 
3. Μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Νοεμβρίου έως 31Μαρτίου του επόμενου έτους.
 
Για τα ξηρά φασόλια  και το βρώσιμο λαθούρι:
μέχρι της 15 Ιουνίου κάθε έτους .
 
Η αίτηση ενίσχυσης θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα παρακάτω δικαιολογητικά :
 
     1. Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας .
 
     2. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου τραπέζης .
 
     3. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή δήλωση άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ. του δικαιούχου .
 
     4. Παραστατικά κατοχής τεμαχίων ( Τίτλοι ιδιοκτησίας ή το Ε9 – Για μισθωμένες εκτάσεις ιδιωτικό συμφωνητικό όπου θα σημειώνεται η ένδειξη θεωρήθηκε , η χρονολογία θεώρησης  υπογεγραμμένο από υπάλληλο της  Δνσης Αγρ. Οικονομίας.)
 
    5. Αντίγραφο της αίτησης  ενιαίας ενίσχυσης του έτους για το οποίο αιτείται ο παραγωγός ενίσχυση .  Εάν την περίοδο υποβολής της αίτησης δεν έχουν την ενιαία ενίσχυση οφείλουν να την προσκομίσουν αργότερα.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!