Αγροτικά - Αλιεία

21/03/2022 - 09:55

Η αναγκαιότητα της συνέχισης του αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού μας

 Στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου για την 112η επέτειο απ’ την εξέγερση των κολίγων στο ΚΙΛΕΛΕΡ, αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συνέχισης του αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού μας μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας. Ένα στόχο που παραμένει σταθερός, αμετάκλητος και διαχρονικός. Ένα στόχο που έχει να κάνει με την  επιβίωσή μας και την παραμονή στην παραγωγική διαδικασία.

       Μέσα απ’ την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας και μέχρι την ουσιαστική και οριστική επίλυσή τους, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, η βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι, δίνουν υπόσχεση στην κυβέρνηση ότι θα μας βρίσκει μπροστά της με κάθε μορφή πάλης.

      Όσο θα επιμένουν στην ίδια αντιαγροτική πολιτική, όσο θα προσπαθούν με υποσχέσεις να μας καλοπιάσουν, όσο θα επιτρέπουν να μας παίρνουν τσάμπα τα προϊόντα μας και να μας μοιράζουν ψίχουλα, όσο η ακρίβεια θα μας πνίγει, τόσο θα μας πεισμώνουν για μεγαλύτερους αγώνες πιο αποφασισμένους  και πιο μαχητικούς.

       Γυρνάμε στους συλλόγους μας παίρνουμε μέρος στις γενικές συνελεύσεις τους, βάζουμε στόχο για δημιουργία νέων συλλόγων και πάμε για ένα δυναμικό 3ο  συνέδριο της Ομοσπονδίας στις αρχές του Απρίλη.

 

Μοιράσου το άρθρο!