Αγροτικά - Αλιεία

23/11/2023 - 19:37

Μετά τη Θεσσαλονίκη, νέο κατάστημα στην Αθήνα από το Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μάνος Κωνσταντιδέλλης ( Δ/ντης του Συνεταιρισμού):

 

Τελευταίες πινελιές και ετοιμασίες για το νέο υποκατάστημα μετά την Θεσσαλονίκη στην κεντρική αγορά ΜΟΔΙΑΝΟ που τολμησαμε σε λίγες μέρες στην Αθήνα , Μαρίνου Αντύπα 39 Ηλιούπολη το νέο μας υποκατάστημα !

 

Εκεί θα βρείτε όλα τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου από μικρούς παραγωγούς από Συνεταιρισμους κτλ ότι βγάζει αυτός ο ευλογημένος τόπο μας ( αγνά φρέσκα ποιοτικά οικονομικά προϊόντα )!

Μεγάλο ευχαριστώ για το στήσιμο του καταστήματος στα αδέρφια Νίκο και Δημήτρη Βαμβολη οικοδομικά και (οχι μόνο) τον Βογιατζή Βασίλη ηλεκτρικά και (όχι μόνο ) που ήταν απο την αρχή κοντά μου σε ΌΛΑ!

Είναι ευλογία να έχεις τέτοιους ανθρώπους!!

Τον Χονδρελη Δημήτρη - υδραυλικά τον Κουρλη Δημήτρη - κηπουρική τον Γουγη Αρτεμη- πυρασφάλεια -συναγερμό!!Μεσοτοπιτικη ψυχή και αλληλεγγύη !!Μην λησμονήσω να ευχαριστήσω τους φίλους Φώτη Βασιλογλου και Γρηγόρη Πιπινη για την συμμετοχή τους της συμβουλές και την βοήθεια τους!!Τους ιδιοκτήτες του ακινήτου Σαραντιδου Ανδριανη που μας έδωσαν το κατάστημα..Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον!!

Τέλος ευγνωμοσύνη και σεβασμό σε αυτους που βάζουν πλάτη με την υπογραφή τους την στήριξη τους το Διοικητικο Συμβούλιο και Εποπτικο Συμβούλιο αυτοί οι δέκα είμαστε που κάνουμε βήματα με τόλμη , αποφασιστικοτητα ,θάρρος και ομόνοια ,καθώς και όλα τα μέλη του Συνεταιρισμου μας και εργαζόμενους που προσφέρουν όσο μπορούν!!Στηρίξετε την προσπάθεια του Συνεταιρισμου Μεσοτοπου!!

Αρχές Δεκεμβρίου ανοίγουμε!!Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!Υγεία σε όλο τον κόσμο!!!

σ

Μοιράσου το άρθρο!