Αγροτικά - Αλιεία

01/08/2020 - 06:59

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των Σχεδίων Βελτίωσης - Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Κουφέλου

Ολοκληρώθηκαν οι γνωμοδοτήσεις –αξιολογήσεις για το Υπομέτρο 4.1.1 και 4.1.3. «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 214-2020 για το Β. Αιγαίο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η αποστολή   των πινάκων από την διαχειριστική του  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την μοριοδότηση των επιτυχόντων , επιλαχόντων και απορριπτόμενων. 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, κ. Παναγιώτης Κουφέλος για το θέμα σχετικά δήλωσε:

«Η Περιφερειακή Αρχή είχε εξαγγείλει ότι στις 31/7/20 επρόκειτο να παραδοθούν οι πίνακες και να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αξιολόγησης-γνωμοδότησης των Σχεδίων Βελτίωσης,  όπως και έγινε, τηρώντας τις δεσμεύσεις της. 

Ευχαριστούμε  τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας σε όλα τα νησιά μας και διαβεβαιώνουμε τους αγρότες –κτηνοτρόφους μας , ότι θα είμαστε στο πλευρό τους μέχρι τέλους την δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο και με όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η Πανδημία του covid-19». 

 ---

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net οι τελικοί πίνακες θα αναρτηθούν την Τετάρτη. Δυστυχώς θα είναι μεγάλος ο αριθμός των επιλαχόντων αγροτών - κτηνοτρόφων. Το  ζητούμενο είναι πως θα καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιλαχόντες ώστε να προχωρήσουν στις επενδύσεις που αιτήθηκαν. 

Μοιράσου το άρθρο!