Αγροτικά - Αλιεία

10/12/2019 - 09:06

Παραλίγο να κάνει βουτιά σε βάθος 7 μέτρων... Αγροτικό δίκτυο 2019 (φωτογραφίες)

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο αγροτικό  δίκτυο της Λέσβου είναι τεράστια και πρέπει άμεσα να γίνει σοβαρή προσπάθεια για να είναι εφικτή η πρόσβαση των αγροτών στα κτήματά τους. Τώρα μάλιστα που είναι σε εξέλιξη η ελαιοσυλλογή καθημερινά υπάρχουν δεκάδες αναφορές για το προβληματικό αγροτικό δίκτυο.

Δυστυχώς μερικές φορές τα προβλήματα θέτουν σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές.  Και το άσχημο είναι ότι  ακόμη δεν έχουν γίνει παρεμβάσεις  σε περιοχές που υποστεί ζημιές στην πλημμύρα του 2012.

Οι φωτογραφίες είναι στην διασταύρωση Άντρια Αγιάσου με Γέρα (Καλά Περβόλια) από την μεριά του Ψωριάρη.

 Έχει υποχωρήσει ένα μέρος του δρόμου σε βάθος 7 τουλάχιστον μέτρων από την πλημμύρα του 2012 .

Ο κύριος που οδηγούσε ερχόταν από την μεριά της Γέρας και λόγω κακού υπολογισμού αλλά μάλλον και το βάρος που είχε επάνω έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να κάνει βουτιά στο γκρεμό…  Τελικά αναγκάστηκε να καλέσει γερανό για να απομακρύνει το όχημά του! Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο Κώστας Ρούσσας από το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αγιάσου μας αναφέρει για το συγκεκριμένο πρόβλημα στην περιοχή:  «Είναι πράγματι ένα δύσκολο έργο πρέπει όμως να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να φτιαχτεί άμεσα καθώς εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους»

Μοιράσου το άρθρο!