Αγροτικά - Αλιεία

31/05/2013 - 12:21

Προσωρινές καταστάσεις ένταξης στη Βιολογική Κτηνοτροφία

Προσωρινές καταστάσεις ένταξης στη Βιολογική Κτηνοτροφία

Η

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ης Λέσβου και της Λήμνου, που κατέθεσαν αίτηση ενίσχυσης στο πλαίσιο της δράσης  1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» σύμφωνα με την αριθμ. 800/19605/17-02-2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι την Τετάρτη 29-5-2013  (σημείωση Lesvosnews.net : γιατί η ανακοίνωση εκδόθηκε 31/05/2013 ;) αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσία μας (Καραντώνη 2, Μυτιλήνη) οι καταστάσεις με τους καταρχήν δικαιούχους και απορριπτόμενους της δράσης. Επίσης οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων των παρακάτω υπηρεσιών και φορέων.

  • Του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας  Καλλονής
  • του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.
  • Του Δήμου Λέσβου και
  • Του Δήμου Λήμνου

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν και από την ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. www.opekepe.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης δημοσιοποίησης στους Δήμους, μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων των καταρχήν δικαιούχων και απορριπτόμενων στην Υπηρεσία μας. Επομένως ως  καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων ορίζεται η 6-6-2013.

Επισημαίνουμε ότι οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν μετά την εξέταση των ενστάσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στο Γραφείο 15 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Καραντώνη 2 Μυτιλήνη) και στο τηλέφωνο 2251046977.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!