Αγροτικά - Αλιεία

02/02/2024 - 15:17

update Παραμένουν και το βράδυ στο μπλόκο της Λάρσου οι αγρότες - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο

Μεγάλο μπλοκο Αγροτών και Κτηνοτρόφων στη «Λάρσο» της Λέσβου - Στο πλευρό τους βρίσκονται το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, σωματεία και φορείς του νησιού.

update 2 

 Παραμένουν στο μπλόκο οι αγρότες στην Λάρσο 

Δείτε φωτογραφίες σήμερα το βράδυ ώρα 20:30

σ

σ

 

 

update

 

Σήμερα Παρασκευή οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού μας, κατέβηκαν από τα χωριά και διαδήλωσαν στον κόμβο της Λάρσου, για να υπερασπιστούν το εισόδημα τους που συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο ενώ το κόστος παραγωγής συνεχώς αυξάνεται. 

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους και θα παραμείνουν όλο το βράδυ στο μπλόκο της Λάρσου ενώ αύριο Σάββατο 3 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι. 

Καλούμε, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους άνεργους και την νεολαία, να σταθεί δίπλα τους και να ενισχύσει το μπλόκο των αγροτοκτηνοτρόφων και αύριο να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση. 

Εργατιά-αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά. 

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

----

αρχική ανάρτηση 

Αγρότες και κτηνοτρόφοι όλων των ηλικιών βρίσκονται στον κόμβο της Λάρσου της Λέσβου όπου έχουν κλείσει το δρόμο Μυτιλήνης – Καλλονής.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα με κυριότερο τη μείωση του κόστους παραγωγής, όπως διατράνωσαν και στις ομιλίες τους, αναδεικνύοντας τις ευθύνες της Κυβέρνησης.

Στο πλευρό τους βρίσκονται το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, σωματεία και φορείς του νησιού.

Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου Στρατή Κόμβου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα.

Τη στήριξη της κινητοποίησης και των αιτημάτων των αγροτοκτηνοτρόφων εξέφρασε με δήλωσή της η βουλευτής Ν. Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα που είναι παρούσα στη συγκέντρωση.

 

Δείτε φωτο και βιντεο

εδ

4

3

2

Μοιράσου το άρθρο!