Αγροτικά - Αλιεία

01/07/2011 - 14:30

Στον "αέρα" η δακοκτονία στη Λέσβο - Η λέξη μπάχαλο αδυνατεί να περιγράψει όσα συμβαίνουν!!!

Εδώ και μερικές ημέρες επικρατεί ένα απίστευτο σκηνικό στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Αιτία η δακοκτονία και .... τα συνεχόμενα λάθη από τις πολιτικές παρεμβάσεις.

Εδώ και 2 ημέρες σε τοπική   εφημερίδα  της Λέσβου  (  "Τα Νέα της Λέσβου" ) δημοσιεύονται ονόματα Γεωπόνων και Αρχιεργατών χωρίς να έχει γίνει επίσημη ανάρτηση.  Προφανώς κάποιοι από την Περιφέρεια παίζουν με την αγωνία των ανέργων και διοχετεύουν ονόματα.  Τώρα αν κάποιος κάνει μήνυση για ψυχική οδύνη στην Περιφέρεια που τη μια τον εμφανίζει να έχει προσληφθεί και την άλλη να μην έχει προσληφθεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος....

Και το σκηνικό συνεχίζεται. Σήμερα στην  ίδια πάντα εφημερίδα δημοσιεύτηκαν  τα ονόματα των Αρχιεργάτων και η τοποθέτησή τους στα Δημοτικά Διαμερίσματα. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ!!!!  Η τοποθέτηση προφανώς έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη  αρμόδιο για αγροτικά θέματα κ. Φλώρο !!!!   Αυτό και αν είναι ο ορισμός του ρουσφετιού!!!

ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ Η ΟΥΣΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ....

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα για το γεγονός ότι η προκήρυξη αφορά την  Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου  και όχι ολόκληρη την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (περιλαμάνονται οι Νομοί Χίου και Σάμου).  Παρόλα που ο Νομός  παραμένει ως έννοια και στον Καλλικράτη υπάρχει το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η προκήρυξη διότι το Υπουργείο Εσωτερικών  δεν "δέχεται" την προκήρυξη σε επίπεδο των πρώην Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Και η ακύρωση της προκήρυξης αφορά και το προσωπικό και την προμήθεια φυτοφαρμάκων.

Η άλλη γκάφα που έχει κάνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι ότι η συγκρότηση  των επιτροπών  για την πρόσληψη προσωπικού δεν αναρτήθηκε στην   "Διαυγεια"  την ημερομηνία συγκρότησης  αλλά μόλις χθες το βράδυ (30/6/2011)... και ενώ τα αποτελέσματα είχαν διαρεύσει σε εφημερίδες.

Φώτο από τη  "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" (κλικ για μεγέθυνση -   προσέξτε την απόφαση με αριθμό  4Α357ΛΩ-Ξ2-signed  και την ημερομήνια ανάρτησης)

Κατεβάστε την απόφαση  συγκρότησης της επιτροπής με ημερομηνία έκδοσης 10/6/2011  και ημερομηνία ανάρτησης στην "Διαύγεια"   30/6/2011  μετά τη διαρροή των αποτελεσμάτων:   αρχειο pdf   4Α357ΛΩ-Ξ2-signed ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???? Πληροφορίες αναφέρουν ότι η  "λανθασμένη" προκήρυξη και ΟΛΑ αυτές οι ΠΑΡΑΤΥΠΕΙΕΣ-ΟΡΓΙΑ  θα προκαλέσουν ενστάσεις και ποινικές ευθυνές!!! Κατά τ'αλλα αυτοί θα προστατέψουν την ελαιοπαραγωγή. !!!! Μήπως πρέπει να αντιδράσουν οι ελαιοπαραγωγοί , η ΕΑΣ Λέσβου , το Γεωτεχνικό ;

Μοιράσου το άρθρο!