Ανακοινώσεις Φορέων

06/07/2020 - 16:30

Το Γεωργικό Σωματείο για το πανηγύρι του Ταύρου: τηρούμε όσα προβλέπονται από τη Νομοθεσία σχετικά με τα ζώα

Το Γεωργικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», διοργανώνει το  πανηγύρι του Ταύρου προς τιμή του ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, από το έτος 1774 έως και σήμερα τηρώντας  τα έθιμα και τις παραδόσεις ώστε να εκπληρώνεται κάθε χρόνο το τάμα των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής  προς τον Άγιο.

Κάθε χρόνο τηρεί με ευλάβεια όλα εκείνα που προβλέπονται από την Νομοθεσία σχετικά με τα ζώα.

Για τα όσα συκοφαντικά ψευδή και ανυπόστατα, αναγράφηκαν τις τελευταίες μέρες εις βάρος μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ηλεκτρονικό τύπο δηλώνουμε πως θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προς αποκατάσταση της αλήθειας. 

Το Γεωργικό Σωματείο αποτελεί θεματοφύλακα των παραδόσεων, της πίστης και των εθίμων της Αγίας Παρασκευής και θα συνεχίσει να το πράττει σε αντίθεση με τις επιδιώξεις κάποιων οι οποίοι ουδέποτε έχουν ενδιαφερθεί να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο δρώμενο, δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα του τελετουργικού και της ιστορίας αυτού, με αποτέλεσμα να συγχέουν  γεγονότα, καταστάσεις και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, προς όφελος τους, επηρεάζοντας τη κοινή γνώμη.

ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ              

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

«Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

------

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Lesvosnews.net φιλοξένησε επώνυμες ανακοινώσεις (από το "Κόμμα για τα ζώα") όσο και επώνυμες αντιδράσεις ( της Εισαγγελέως Αριστοτέλεια Δόγκα)

Μοιράσου το άρθρο!