Αγιάσος: Αναστάτωση στο δρόμο – Αρνήθηκαν εντολές αστυνομικών και κατέληξαν με χειροπέδες
Η Αγιάσος είχε τα δικά της… μικρά «Fast & Furious» το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου. Δύο ημεδαποί, που φαίνεται πως μπέρδεψαν το ορεινό οδικό δίκτυο με προσωπικό τους πεδίο δοκιμών, συνελήφθησαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου μετά από σειρά επικίνδυνων κινήσεων και μια στάση ζωής που φώναζε «δε λογαριάζω κανέναν».
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο άνδρες προκάλεσαν σοβαρή διατάραξη της οδικής συγκοινωνίας, κινούμενοι με τρόπο που έθετε σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους ίδιους. Όταν στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί για να επαναφέρουν την τάξη, οι συλληφθέντες όχι απλώς δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις — αλλά φέρεται να αψήφησαν πλήρως τις εντολές τους, πυροδοτώντας την κατάσταση.
Το αποτέλεσμα; Χειροπέδες, κατηγορίες για απείθεια, επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, καθώς και παραβάσεις του ΚΟΚ.
Την υπόθεση «ξεψαχνίζει» το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου, που ερευνά τα ακριβή κίνητρα και τις συνθήκες του επεισοδίου.
Η Αγιάσος μπορεί να ξαναβρεί την ηρεμία της – αλλά οι δύο πρωταγωνιστές θα χρειαστεί να δώσουν πολύ πιο πειστικές εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.