Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/10/2012 - 09:24

Έκρηξη φιάλης υγραερίου στην Αγιάσο κατέστρεψε μονοκατοικία - Τραυματισμός 47χρόνου

Έκρηξη φιάλης υγραερίου στην Αγιάσο κατέστρεψε μονοκατοικία - Τραυματισμός 47χρόνου

trong>Φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αγιάσο κατά τη διάρκεια εργασιών στη σκεπή της οικίας.

Από την φωτιά προκλήθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου.
 
Από την φωτια καταστράφηκε ολοσχερώς η μονοκατοικία. Απο το χωρο της μονοκατοικίας απεγκλωβισθει ο ιδιοκτητης Κ.Σ. ετων 47 ελαφρα τραυματισμένος ο οποίος διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
 
Στην προσπάθεια κατάσβεσης έλαβαν  μέρος δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 4 άνδρες.
 
 
up date ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου Παναγιώτης Τσαμπλάκος δήλωσε:
 
Το περασμένο Σάββατο, 6-10-2012 το πρωί, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οίκημα της πυκνοδομημένης περιοχής «Αγία Τριάδα» Αγιάσου, η οποία κατασβέστηκε έγκαιρα χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα ακίνητα και χωρίς να υπάρξουν θύματα, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων (μόνιμων και εποχιακών υπαλλήλων). Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Αντιπύραρχο κ. Νικόλαο Μπαμπάκο, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων, καθοδηγώντας και συντονίζοντας άψογα τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Με την ευκαιρία αυτή επαναφέρουμε και πάλι το πάνδημο αίτημα της κοινωνίας της Αγιάσου για διατήρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, η παραμονή του οποίου στην κωμόπολή μας είναι αναγκαία για τους κατ’ επανάληψη γνωστοποιημένους σοβαρούς λόγους.

Μοιράσου το άρθρο!