Αστυνομικό Ρεπορτάζ

20/03/2020 - 12:56

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη λόγω κοπής πεύκων

«Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Διακοπή της κυκλοφορίας στη οδό 8nς Νοεμβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Αργ. Εφταλιώτη έως και τη συμβολή της με την οδό Σκρά, στην πόλη της Μυτιλήνης»

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 6/20202 Απόφαση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ στο τμήμα της οδού 8nς Νοεμβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Αργ. Εφταλιώτη έως και τη συμβολή της με την οδό Σκρά, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Κυριακή 22-03-2020, κατά το χρονικό διάστημα από τις από 07.00 έως τις 15.00, λόγω κλαδονομής και ψεκασμού των πεύκων στο Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης.

Λόγω της προαναφερθείσας επερxόμενης κυκλοφοριακής ρύθμισης, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων Θα διεξάγεται:

- Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Αργ. Εφταλιώτη, με κατεύθυνση από την οδό Εθν. Αντίστασης προς την οδό 8ης Νοεμβρίου, απαγόρευση εισόδου στην οδό 8ης Νοεμβρίου. Η κίνηση Θα γίνεται μέσω λιμένα της Μυτιλήνης - Π. Κουντουριώτη.

- Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Π. Κουντουριώτη με κατεύθυνση από την οδό 8ης Νοεμβρίου, η κίνηση θα γίνεται μέσω των οδών: Κωνσταντινουπόλεως - Πλατείας Κυπρίων Πατριωτών, Βουρνάζων, Πλατείας Αλυσίδας, Θεοκρίτου, Ζωοδόχου Πηγής, Βόρεια Παράκαμψη.

- Γίνεται μνεία ότι η οδός 8ης Νοεμβρίου είναι οδός μονής κατεύθυνσης.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία. 

 

Μοιράσου το άρθρο!