Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/11/2019 - 20:47

Σκότωσε την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του - Η απόφαση για τον φονιά της Μυτιλήνης

Η είδηση για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατούς πριν από λίγους μήνες (Μάιος 2019)  από τον 25χρονο εν διαστάσει σύζυγό της προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Μυτιλήνης και βύθισε σε πένθος τις οικογένειες και τους φίλους του ζευγαριού. 

Το φονικό υπενθυμίζουμε  έγινε στο σπίτι που διέμενε η 24χρονη μαζί με την κόρη της σε κεντρικό δρόμο της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη.

Ο  25χρονος δράστης στις 3 τα ξημερώματα πυροβόλησε τη σύζυγό του ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το 2χρονο κοριτσάκι τους. 

Ο δράστης το τελευταίο διάστημα πριν το φονικό  διέμενε στο πατρικό του σπίτι σε χωριό στην περιοχή της Μυτιλήνης όπου διατηρεί επιχείρηση. Τραγικό πρόσωπο  στην υπόθεση είναι η μικρούλα ... 2 ετών και έμεινε ουσιαστικά ορφανή και από πατέρα και από μητέρα. 

Πριν από  λίγο ολοκληρώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βορείου Αιγαίου στη Χίο η εκδίκαση της υπόθεσης.  Σύμφωνα με την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο 25χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Από το πρωί όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Χίου astraparis.gr  είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στα δικαστήρια με τους συγγενείς της Ερατούς από την μία και του Π.Κ. από την άλλη να διαπληκτίζονται, γεγονός που οδήγησε την αστυνομική διεύθυνση Χίου στην απόφαση να μεταφέρει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια, για την αποφυγή συμπλοκών.

Μοιράσου το άρθρο!