Αστυνομικό Ρεπορτάζ

03/03/2023 - 20:59

Σοκ στον Πολιχνίτο - Τραυματισμός 30χρονου (αποκλειστική φωτογραφία)

Ξάνα στην επιφάνεια οι τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ζούμε από τύχη και.... τα προβλήματα στο Κέντρο Υγεάις Πολιχνίτου παραμένουν! 

Αργά σήμερα το πρωί 30χρονος που είχε μεταβεί σε αγροτική περιοχή του Πολιχνίτου μεταφέροντας με το Ι.Χ αγροτικό του λιπάσματα για τα ελαιοκτήματα τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο από τη Μυτιλήνη .

Συγκεκριμένα ο 30χρονος την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο κτήμα το φορτωμένο αγροτικό όχημα με λιπάσματα για άγνωστο λόγο άρχισε να κυλάει προς το μέρος του. Κατά μια εκδοχή ο 30χρονος προσπάθησε να το σταματήσει!  Κατά άλλη εκδοχή ο 30χρονος δεν είδε το αγροτικό όχημα και παρέμεινε στη θέση του....

Το αποτέλεσμα ήταν το αγροτικό όχημα στην ανεξέλεκτη πορεία του να καταπλακώσει τον 30χρονο.

Α
Αποκλειστική φωτογραφία από τον τόπο που έγινε το συμβάν. Οράτα τα σημάδια από το σημείο που κατέληξε το όχημα που καταπλάκωσε τον 30χρονο

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τραγικές.... Ο εργάτης που συνόδευε τον 30χρονο κάλεσε σε βοήθεια αλλά... δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας για  το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου!  Αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο από  τη Μυτιλήνη συνοδεία περιπολικού.

Ο 30χρονος με σοβαρές βλάβες σε ζωτικά όργανα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σταθερή η κατάστασή της υγείας του με σημάδια βελτίωσης.

 Τραγική λεπτομέρεια ο 30χρονος πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του...

Μοιράσου το άρθρο!