Αστυνομικό Ρεπορτάζ

21/09/2021 - 13:15

Στον ανακριτή Μυτιλήνης η 43χρονη για κατοχή 4,5 κιλών κοκαΐνης – Καταθέτει και η κόρη της

Στον ανακριτή καταθέτει αυτή την ώρα η κόρη της 43χρονης που συνελήφθη με 4,5 κιλά κοκαΐνης την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη. Η 43χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Μυτιλήνης λίγο πριν τις 11 το πρωί για ν απολογηθεί στον ανακριτή, έφτασε με τον 11χρονο γιο της το πρωί της Πέμπτης με το πλοίο στη Μυτιλήνη μαζί μ ένα φίλο της ο οποίος συνελήφθη από λιμενικούς με μικρή ποσότητα ηρωίνης.

Η 43χρονη που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήρθε στο νησί για θρησκευτικό τουρισμό, όταν αντελήφθη ότι ο φίλος της συνελήφθη άφησε στην τουαλέτα καφετέριας την κοκαΐνη όπου στη συνέχεια εντόπισαν υπάλληλοι της καφετέριας και την παρέδωσαν στην αστυνομία. η οποία έφτασε στα ίχνη της 43χρονης από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ελευθέριος Ντουρουντούς «η υπόθεση έχει ιδιαιτερότητες. Χρειάζεται υπομονή για την διαχείριση της περαιτέρω έρευνας. Η υπόθεση είναι πλέον στην δικαιοσύνη η οποία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι ένα ζητούμενο αν αυτή η μεγάλη ποσότητα προοριζόταν για την αγορά του νησιού. Δεν μπορεί να απευθυνόταν μόνο στο αγοραστικό κοινό της Λέσβου».

Από την συσκευασία και τις ενδείξεις η κοκαΐνη φέρεται ότι προέρχεται από καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

 

πηγη: ertnews.gr

 

-------

up date 

Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 43χρονη για την κατοχή 4,5 κιλών κοκαΐνης – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της

Μοιράσου το άρθρο!