Αθλητικά

03/07/2020 - 11:08

588.283 ευρώ για το γήπεδο της Αγιάσου - Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, των υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης, αλλά και την συμβολή του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, υπογράφει σήμερα η χρηματοδότηση του έργου «Εργασίες αναβάθμισης και επισκευής Δημοτικού γηπέδου Αγιάσου», συνολικού προϋπολογισμού 588.283,23 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Με την υλοποίηση του έργου, δίνεται η δυνατότητα της χρήσης του γηπέδου, για αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών, αλλά και  πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το έργο θα συμβάλει περαιτέρω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με την προώθηση της ενασχόλησή της νεολαίας με τον αθλητισμό, αλλά και με σημαντικό όφελος για την τοπική κοινωνία της Αγιάσου.

Ένα ακόμα έργο έρχεται να προστεθεί στα έργα που υλοποιούνται από την νέα δημοτική αρχή, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί και να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις για έργα και παρεμβάσεις που συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη του Δήμου μας.

------

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος΄του Δήμου Μυτιλήνης  Παναγιώτης Βάλεσης αναφέρει:

Υπεγράφει απο τον κ Θεοδωρικακο, μολις τωρα, η ένταξη του γηπέδου Αγιασου, "Χριστοφειδιο" στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με προϋπολογισμό περίπου  600000 ευρω!

-- Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους βοήθησαν στο κατα πολλούς ανεφικτο περυσι το καλοκαίρι!!!!

-- Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ Κυτελη,

τον Αντιδημαρχο Εργων κ Τζιμη,

τον Γενικό Γραμματέα κ Κουντουρελλη

τον Διευθυντη Τεχνικων Υπηρεσιων κ Παπαχριστοφορου

--- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

Μοιράσου το άρθρο!