Αθλητικά

22/04/2012 - 20:41

Αιολικός:Κέρδισε στο 88', έμεινε ζωντανό το όνειρο της ανόδου

Τα πολλά αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, που εξωτερικεύτηκαν υπό τη μορφή αγανάκτησης δια μέσου του προπονητή της Δημήτρη Σπανού στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, τελικά δε λύγισαν τον ΑΙΟ που πήρε παλικαρίσια νίκη με γκολ του Κουκέλλη στο 88΄και έμεινε ολοζώντανος στο κυνήγι της ανόδου!

Μέχρι και δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όλα έδειχναν και βάσει της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, πως ο Αιολικός θα έβγαινε νοκ άουτ εκτός διεκδίκησης του τίτλου, όμως ο καλός Θεός ήταν στον Ταρλά, χρίζοντας σκόρερ τον Κουκέλλη, τη "χρυσή" έτσι όπως αποδείχθηκε αλλαγή του Σπανού, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην ομάδα!

Σε ένα παιχνίδι που λίγοι θα θυμούνται μετά απο λίγο καιρό, ο Αιολικός είχε μια φλύαρη υπεροχή, καλό σχετικά ρυθμό αλλά καθόλου τελική πάσα και κατ΄ επέκταση τελική προσπάθεια.

Η απουσία του Τσουλάκου ή έστω κάποιου άλλου επιθετικού κορυφής, ήταν εμφανής όταν η ομάδα περνούσε το κέντρο, ενώ και η διπλή άμυνα ζώνης της Ολυμπιάδας, δημιουργούσε επιπρόσθετο πρόβλημα δημιουργίας.

Στο πρώτο μέρος, το μόνο αξιοησμείωτο ήταν ένα δυνατό σουτ του Καδή στο 5΄που πέρασε λίγο άουτ και μία κεφαλιά του Διονυσάτου έπειτα από πάσα εκ πλαγίου(!) του Βούρου, που κατέληξε στην αγκαλιά του Γεωργίου.

Στην επανάληψη ο Αιολικός ήταν πιο αποφασιστικός, πίεσε περισσότερο τον αντίπαλο αλλά και πάλι δεν είχε τις ευκαιρίες που συνηθίζει να δημιουργεί σωρηδόν... Μουστόγιαννης και Μίχος με σουτ, ένα καλό φάουλ του Αποστολίδη, ήταν ότι καλύτερο επέδειξε επιθετικά ο Αιολικός για να φτάσουμε στο 88΄ και το κόρνερ του Διονυσάτου. Εκεί ο Κουκέλλης πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους και με κεφαλιά έδωσε τη λύτρωσε στην ομάδα της Μυτιλήνης, προκαλώντας την έκρηξη της κερκίδας από 600 και πλέον φίλους του ΑΙΟ που πανηγύρισαν έντονα το γκολ της νίκης. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ΑΙΟ θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 σε τετ α τετ του Μιχαλάκη, αλλά αυτό έχει πια λίγη σημασία.

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες του ΑΙΟ ένα κουβάρι μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων να δίνουν όρκο νίκης για τη συνέχεια και να γνωρίζουν την αποθέωση!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καδής, θετικός και ο Βούρος, ενώ κορυφαίος αναδεικνύεται ο Κουκέλλης από το γκολ της νίκης.

Συνθέσεις: ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Ζώνας, Βούρος, Μίχος, Καδής, Διονυσάτος, Κάρδαρης, Μουστόγιαννης, Μιχαλάκης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Γεωρίου, Γιαννουλάκης, Καμμένος, Λιώσης, Μαντούσης, Παντελίδης, Γρηγοράκης, Γκικουρίας, Καμαραδάς, Αντωνίου, Μίχας

πηγη: sportlesvos.gr

Βαθμολογία

Μοιράσου το άρθρο!