Αθλητικά

07/10/2012 - 08:48

Εικόνες ντροπής στο στάδιο της Καλλονής (video)

Εικόνες ντροπής στο στάδιο της Καλλονής (video)

&n

bsp;

Εικόνες ντροπής στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, στην αναμέτρηση της Προοδευτικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.
Ένα ματς γεμάτο ένταση το οποίο δεν ολοκληρώθηκε διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο στάδιο Κεντέρης, ανάμεσα σε Προοδευτική Σκάλα Καλλονής και Ατρόμητο Αγ.Μαρίνα. 
Οι αποφάσεις του διαιτητή Βουλγαρέλλη και του βοηθού Τατά σημάδεψαν για τα καλά την εξέλιξη του παιχνιδιού και οδήγησαν, τελικώς στην οριστική διακοπή του.
 
Στο 70' λεπτό της αναμέτρησης ο άρχοντας του αγώνα απέβαλλε τον Κίμωνα Τουμπακάρη με διπλή κίτρινη κάρτα εξοργίζοντας παίκτες και φιλάθλους της Προοδευτικής. Οι έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Εμμανουήλ(αποβλήθηκε), "ανάγκασαν" τον διαιτητή Βουλγαρέλλη να διακόψει για πρώτη φορά το παιχνίδι.  
 
Με την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος πέτυχε την ολική ανατροπή στο σκορ, ωστόσο,  λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής αποφάσισε να ..τινάξει το ματς στον αέρα με δεύτερη αδικαιολόγητη αποβολή για τους γηπεδούχους. Ο Βογιατζής, γεμάτος απορία, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και το γήπεδο πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο Βουλγαρέλλης να διακόψει για δεύτερη φορά και οριστικά το ματς.
 
Για την ιστορία η ομάδα του Μανώλη Εμμανουήλ προηγήθηκε μόλις το 3ο λεπτό με γκολ του Μαραγκού. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσια. 
 
 
πηγη/video Kalloni.net

Μοιράσου το άρθρο!