Αθλητικά

01/06/2020 - 13:19

Καλά νέα από το χώρο του μπάσκετ - Στη Γ' Εθνική Ανδρών ο Παπάδος Γέρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ που συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ανακοινώνει ότι οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών ΑΠΣ Παπάδος Γέρας και γυναικών Θησέας Παναγιούδας ανέρχονται στη Γ’ Εθνική Ανδρών και Α2 Εθνική Γυναικών.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου συγχαίρει τα σωματεία για την άνοδό τους και εύχεται το δύσκολο ταξίδι στα εθνικά πρωταθλήματα να φέρει εμπειρίες, ανάπτυξη και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων προς όφελος της σωστής καλλιέργειας της καλαθοσφαίρισης στη Λέσβο. Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων ώστε όλοι μαζί να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Κ. για την ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημα της ΤΕ Λέσβου.

-----------

Θερμά συγχαρητήρια στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Λέσβου, που κέρδισαν την άνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες ,τον Θησέα Παναγιούδας, που θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία των γυναικών και τον Παπάδο Γέρας, που θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στη Γ' Εθνική των ανδρών, έδωσε η πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού-Αθλητισμού- Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση της η πρόεδρος του Συνδέσμου, "ευχή όλων, οι δύο ομάδες μας να συνεχίσουν δυναμικά και να εκπροσωπήσουν επάξια το νησί μας. Ευχή μας, επίσης, να ανέβουν σε εθνική κατηγορία και οι πρωταθλητές μας στο βόλεϊ"

Στην προσπάθεια στήριξης των αθλημάτων σάλας ο Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, φρόντισε εγκαίρως ν΄ αναβαθμίσει την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεαπόλεως Μυτιλήνης.

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του φωτισμού εντός της σάλας, τοποθετώντας νέο σύστημα, αντίστοιχο με εκείνα που χρησιμοποιούνται στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις για τη διεξαγωγή αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων. Παράλληλα, εξοπλίστηκε το ιατρείο του Κλειστού Γυμναστηρίου με την προμήθεια ειδικού κρεβατιού - εξεταστηρίου και υγειονομικού υλικού.

Σύμφωνα τη νέα ΚΥΑ και ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα τις επόμενες ημέρες, θα είμαστε έτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Συγχαρητήρια και από Περιφερειάρχη: 

Πολλα, πολλα συγχαρητηρια στους παίκτες και παράγοντες του Α. Π. Σ. ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ BASKETBALL για την επάξια άνοδο του στην Γ´ Εθνική. Ενα μεγαλο μπραβο στον ρέκτη, αοκνο Προεδρο του Βασιλη Ανδριώτη. Ακομη μια φορα βοηθα την Λεσβο! (Μυτιληνη 01.06.2020).

Μοιράσου το άρθρο!