Αθλητικά

23/07/2023 - 14:05

Μιλένα:Το χρυσό κορίτσι της Λέσβου

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 Μιλένα Κοντού - Ευαγγελία Αναστασιάδου

Στην κορυφή της παγκόσμιας κωπηλασίας κάτω των 23 η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Μηλένα Κοντού που στο διπλό σκίφ με την Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησαν την πρώτη θέση στον τελικό του πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουλγαρία.


 Με χρόνο 6.50.13 αναδείχτηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο διπλό σκιφ Ελ βαρών στη κατηγορία Κ23. Το ελληνικό πλήρωμα πήρε το προβάδισμα στον τελικό του Πλόβντιβ από την εκκίνηση και το κράτησε ως το τέλος για να τερματιστεί στη 1η θέση σε 6:50.13 αφήνοντας στη 2η θέση την Πολωνία (6:52.72) και την Ιταλία στη 3η (7:02.91).


Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού έκανε  μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τερμάτισαν στην  1η θέση και στα προκριματικά και στα ημιτελικά με διαφορά από τη δεύτερη βάρκα, κάνοντας τους καλύτερους χρόνους όλων των συμμετοχών της κατηγορίας τους.


Το χρυσό κορίτσι του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης έχοντας κατακτήσει άλλα τρία μετάλλια διεθνών διοργανώσεων μέσα σε αυτή τη χρονιά , “γράφει ακόμα μια Χρυσή σελίδα για τα Ελληνικά κωπηλατικά κουπιά και τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σελίδα για τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης” όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Ομίλου Τάσος Μπαλής.

 

ertnews.gr

 

 Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

 

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συγχαίρει θερμά την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Μηλένα Κοντού για την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μαζί με την συναθλήτριά της Ευαγγελία Αναστασιάδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 στη Βουλγαρία. 

«Πολλά συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες και κυρίως στην συμπολίτισσά μας Μηλένα για την τεράστια αυτή επιτυχία, καθώς και στον προπονητή της, Αρίστο Βογιατζή (ΝΟΜ), ο οποίος με την καθοδήγησή του οδήγησε τη Μηλένα σε αυτές τις επιδόσεις. Συγχαρητήρια επίσης στη διοίκηση του συλλόγου και στην οικογένεια της αθλήτριας για τη στήριξή της. Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε δυναμικά, πάντα να έχετε επιτυχίες, με την δέσμευση ότι ο Δήμος Μυτιλήνης και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, θα βρίσκομαι δίπλα σας, αρωγός στην προσπάθεια σας».

Μοιράσου το άρθρο!