Αθλητικά

05/03/2023 - 07:59

Ντέρμπι απινιδωτή στην Αγιάσο ή αλλιώς θλιβερές καταστάσεις...

Θλιβέρες καταστάσεις στην Αγιάσο καθώς έχει ξεσπάσει μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα στην τοπική ομάδα (ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ) και στην Προέδρο της τοπικής Κοινότητας με φόντο.... τη ζωή των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο γήπεδο της Αγιάσου. Ανεξάρτητα από το ποιος/ ποια έχει δίκιο είναι θλιβερό σε μια μικρή κοινότητα να υπάρχουν τέτοιες αντιπαραθέσεις...

Ανακοίνωση Ολύμπου Αγιάσου.

Χθες  η ομάδα μας, ο ΟΛΥΜΠΟΣ, αγωνιζόταν στο γήπεδο μας με τον ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ Κάτω Τρίτους.

- Εδώ και εναμίση περίπου μήνα με νόμο της ΓΓΑ, για να γίνει οποιοσδήποτε ποδοσφαιρικός αγώνας, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρουσία... ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ... στο γήπεδο με ΕΥΘΥΝΗ της ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ομάδας !!!!

-Αν ΔΕΝ υπάρχει ο εν λόγω απινιδωτής το παιχνίδι δεν γίνεται και τιμωρείται η ομάδα!!!!

- Σήμερα λοιπόν ήταν ο δεύτερος κατα σειρά αγώνας που η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγιάσου κ. Διαμάντω Ρουγγέλη, ΑΡΝΗΘΗΚΕ, την παραχώρηση του απινιδωτή που βρίσκεται στην κοινότητα, εντελώς ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ.!!!

- Στο σημείο αυτό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λεσβου κ. ΤΕΛΛΗ ΒΕΡΡΗ που για δεύτερη φορά μας βοήθησε βρίσκοντας μας απινιδωτή, ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας!

- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, τους λόγους που οδηγούν σε αυτή την εκδικητική συμπεριφορά της Προέδρου έναντι του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ!

-ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ αλλά είμαστε.. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.. να την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ αν μη τι άλλο ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ τους φιλάθλους της ομάδα μας αλλά και τον αγώνα που κάνουμε να κρατήσουμε σε πολύ δύσκολους καιρούς τον ΟΛΥΜΠΟ εκεί που πραγματικά αξίζει!!!

 

Και η απάντηση της Προέδρου Αγιάσου (όπως ακριβώς αναρτήθηκε στα social media)

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι εγώ συνενοχή στο έγκλημα σας δεν γίνομαι. Εχω παραχώρηση αρκετες φορες στην ομάδα του Ολυμπου τον απινιδωτή σε έμπειρο πιστοποιημένο νοσηλευτή ,ως υπενθύμιση αν σας διαφεύγει ΚΥΡΙΟΙ. Αρνούμαι να παραχωρήσω τον απινιδωτή σε άτομο που ασκεί καθήκοντα τραυματιοφορέα .Είστε υποχρεωμένοι να έχετε γιατρό σε κάθε αγώνα και ευχαρίστως να τον παραχωρήσω. Εγώ νεκροθάφτης δεν γίνομαι.

Ο απινιδωτής είναι για όλο το χωριό και τους επισκέπτες δεν μπορεί να δεσμεύεται μόνο από τις ομάδες. Εγω το κόσμο σε τρενάκι τρόμου δεν θα τον βάλω. Ήρθα στην τοπική αυτοδιοίκηση με ψηλά το κεφάλι και έτσι θα φύγω. Ακομα στην Ελλαδα θρηνούμε δεκάδες νεκρους. ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Αδιστακτοι.,.Να παρέμβει αμμεσα εισαγγελέας

Δεν έχω καμία εκδικητική συμπεριφορά καθώς εγώ ήμουν αυτή που απέστειλα έγγραφο στο ΝΠΔΔ για να σας προμηθεύσει με απινιδωτή και ήδη έχει ολοκληρωθεί η αγορά του ,και εντός τον επόμενων ημερών θα γίνει η παράδοση του από τον πρόεδρο κ.Πιττο. Καπιοι με μεγάλη ευκολία έχουν μάθει να θάβουν ανθρώπινες ψυχές γιαυτό έχουν εξοικειωθεί με το σπορ αυτό. Λυπάμαι πολύ ,που όλοι η Ελλαδα πενθεί ,και εγώ είμαι αναγκασμένη να απολογούμαι για τα αυτονόητα.

 

Και μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση από τον Δημήτρη Κορομηλά:

Συμφωνα με το άρθρο 16 παρ.2β του Κ.Α.Π. : Σε όλους τους αγώνες, όλων των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ανδρών και ακαδημιών είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός είτε νοσηλευτής είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα για την ζωή περιστατικά που μπορεί να προκύψουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης ο εξωτερικός απινιδωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και από άτομα που έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο για την απινίδωση.

 

-------

 

 

up date διαβάστε

Ολύμπος Αγιάσου: Η Πρόεδρος αυθαίρετα ΔΕΝ δίνει τον απινιδωτή σε πιστοποιημένο άτομο

Μοιράσου το άρθρο!