Αθλητικά

05/03/2023 - 16:17

Όλυμπος Αγιάσου: Η Πρόεδρος αυθαίρετα ΔΕΝ δίνει τον απινιδωτή σε πιστοποιημένο άτομο

Νέα ανακοίνωση από τον ΟΛΥΜΠΟ Αγιάσου σχετικά με την άρνηση παραχώρησης του απινιδωτή από την Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Αγιάσου Διαμάντω Ρουγκέλλη (διαβάστε εδώ την αρχική ανάρτηση). 

Με βάση τη νέα ανακοίνωση από τον Όλυμπο η άρνηση της παραχώρησης αποδίδεται σε προσωπική αυθαίρετη επιλογή της Προέδρου να μην παραχωρεί τον απινιδωτή σε πρόσωπο που έχει πιστοποιηθεί πρόσφατα και διαμένει μόνιμα στην Αγιάσο.

 

Η ανακοίνωση από τον ΟΛΥΜΠΟ Αγιάσου μαζί με τα στοιχεία που παραθέτει το ιστορικό σωματείο: 

-Δυστυχως ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να επανελθουμε για την αποκατασταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και μονο, με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

- Η κυρια Προεδρος χαρακτηρισε το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΟΥ με βαρυτατους χαρακτηρισμους ΔΗΜΟΣΙΑ. Χαρακτηρισμους οπως ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ και αλλα διαφορα. Και ζητησε μαλιστα την παρεμβαση του Εισαγγελεα. Προς το παρον αντιπαρερχομαστε, γιατι πιθανον εχει μεινει στο κλιμα του καρναβαλιου των προηγούμενων ημερων!

- Παμε τωρα στην ΑΛΗΘΕΙΑ γι αυτους που ΞΕΡΟΥΝ, που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αλλα και γι αυτους που ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ!

1) ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι ποδοσφαιρικοι αγωνες, ΟΛΩΝ των κατηγοριών και του ΤΟΠΙΚΟΥ γινονται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ανθρωπου που εκτελει ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!

Αλλοιως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

-Χρεη ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ εκτελει οποιος εχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που προβλεπονται απο τον ΚΑΠ. Μεταξυ αυτων και η πιστοποιηση χρησης του απινιδωτη.

2)Η ΕΠΣ Λεσβου, οπως σε ολη την Ελλαδα εχει καταρτισει ενα ΜΗΤΡΩΟ οπου εντασσονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ και καθε σωματειο χρησιμοποιει εναν η μια σε καθε αγωνα του.

- Ο Ολυμπος Αγιασου μεσα απο αυτο το μητρωο εχει τον ΣΠΥΡΟ ΠΑΤΣΕΛΗ και τωρα τελευταια ενταχθηκε και η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΟΥΓΟΥΤΑ. Και οι δυο μενουν στην Αγιασο, προσφερουν τις υπηρεσιες τους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

3) Πραγματι στον κ ΠΑΤΣΕΛΗ η Προεδρος δινει τον απινιδωτή. ΟΧΙ ομως και στην κ ΓΟΥΓΟΥΤΑ!!!

- Και το ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι οταν και οι δυο ειναι πιστοποιημενοι, και οι δυο στο Μητρωο, για πιο λογο υπαρχει αυτη η συμπεριφορα και απαξια στο προσωπο της κ Γουγουτα?

-Και επειδη επικαλείται στις ανακοινωσεις της, οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ, να θυμισουμε στην κ Προεδρο οτι εχει τελειωσει την ΙΔΙΑ ακριβως ΣΧΟΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ με την κ Γουγουτα.

4)Στια έγγραφα που συνοδευουν την ανακοινωση μας, φαινεται απο το ΜΗΤΡΩΟ της ΕΠΣ Λεσβου οτι ειναι ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ και ο κ ΠΑΤΣΕΛΗΣ και η κ ΓΟΥΓΟΥΤΑ.. Επισης παραθετουμε την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΙΝΕΙΔΩΤΗ οπως και το ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ της κ ΓΟΥΓΟΥΤΑ....

Γιατι το ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ......

Εν κατακλειδι.

-Εμεις ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ουτε με ζωες, αλλα ουτε και με την ανθρωπινη αξιοπρέπεια!!

- Μας ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ η εξελιξη αυτη, αλλα και ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στις πλατες τις ομαδας!

Ύ.Γ....Το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ έχει περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

 

Δείτε τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα:

 

σδ

 

1

 

3

2

1

Μοιράσου το άρθρο!