Βιβλίο

27/02/2018 - 07:05

Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Στης καρυδιάς τον ίσκιο» – Διαγωνισμός Lesvosnews.net και Εκδόσεις Ψυχογιός

up date Αποτελέσματα κλήρωσης

 

Ζητήσαμε από την ιστοσελίδα random org  να μας επιλέξει 2 τυχαίους αριθμούς από 1 έως 63

Κληρώθηκαν οι αριθμοί 7 και 24

Στις κάρτες βλέπετε τα σχετικά αποτελέσματα και τους νικητές

------------------

Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου «Στης καρυδιάς τον ίσκιο» – Διαγωνισμός Lesvosnews.net και Εκδόσεις Ψυχογιός

Το lesvosnews.net, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, προσφέρει στους αναγνώστες του 2 αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Στης καρυδιάς τον ίσκιο» της Γιώτας Φώτου, με την ευκαιρία της επίσκεψης της συγγραφέως στη Μυτιλήνη για την παρουσίαση του έργου της.
 

Η προθεσμία του διαγωνισμού λήγει την Πέμπτη 1 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, και οι τυχεροί θα ενημερωθούν εντός 48 ωρών με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook. Για να λάβετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο (π.χ. «συμμετοχή στον διαγωνισμό») κάτω από τη δημοσίευση αυτή στη σελίδα μας στο facebook και κάντε δημόσια κοινοποίηση στο προφίλ σας. Κάθε σχόλιο ύστερα από μικρό χρονικό διάστημα λαμβάνει απάντηση με τον αριθμό συμμετοχής στον διαγωνισμό. Διπλά σχόλια του ίδιου αναγνώστη θα διαγράφονται. Η κλήρωση θα γίνει με τη βοήθεια της ιστοσελίδας random.org.

(Προσοχή: το σχόλιο το γράφετε ΜΟΝΟ στη σελίδα μας στο facebook – καμία άλλη συμμετοχή δεν θα είναι δεκτή.)

Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα, τηλ. 210.36.18.654). Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης, αφού δώσουν την ταχυδρομική τους διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, με έξοδα αποστολής των Εκδόσεων Ψυχογιός.


Μια πρώτη γεύση από το μυθιστόρημα:

Πικρό δέντρο η καρυδιά. Βαρύς ο ίσκιος της. Αν κάποιος χαλαρώσει κάτω από αυτόν, κινδυνεύει να χαθεί.

Η Θάλεια Λυμπέρη και ο Δημοσθένης Ταρούσης, παιδιά ακόμα, συναντιούνται κάτω από μια καρυδιά, σε ένα ορεινό χωριό της Ευρυτανίας. Οι οικογένειές τους, το κράτος και η μοίρα έχουν κληροδοτήσει και στους δυο ασήκωτο φορτίο. Απελπισμένοι και βλέποντας τα όνειρά τους να πνίγονται, κάνουν λανθασμένες επιλογές, φτάνοντας στην άκρη του γκρεμού. Θα ξαναβρεθούν, ενήλικοι πλέον, στο Τορόντο του Καναδά, έχοντας επάνω του ο καθένας βαθιές πληγές που δύσκολα μπορούν να σβήσουν.

Ένα ταξίδι στα δύσκολα χρόνια 1908-1958, μέσα από τα οποία έρχονται στο φως κοινωνικές και πολιτικές αναταράξεις, οι πόλεμοι, η Κατοχή, ο Εμφύλιος, ο αγώνας για επιβίωση σε απομονωμένες περιοχές της χώρας και η νοοτροπία των κατοίκων τους, η μετανάστευση αλλά και τα προβλήματά της μέσα από τη συγκλονιστική πορεία δύο οικογενειών και την ανατρεπτική ιστορία μιας λαβωμένης αγάπης.

Βρείτε το εδώ


Πρόσκληση:

Το Βιβλιοπωλείο Book and Art (Κομνηνάκη 5, Μυτιλήνη, τηλ.: 22510.37961) και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σάς προσκαλούν σε δύο συναντήσεις με τη συγγραφέα Γιώτα Φώτου στον χώρο του βιβλιοπωλείου: την Πέμπτη 1 Μαρτίου, ώρα 20:00, η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της Στης καρυδιάς τον ίσκιο, ενώ την Παρασκευή 2 Μαρτίου, ώρα 18:30, η συγγραφέας θα μάθει στα παιδιά τα οφέλη του ύπνου και καλούς τρόπους, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και φιλαναγνωστικές δραστηριότητες με βάση τα βιβλία της Η μικρούλα η Μιμή πάντα ξέρει τι θα πει, Οι διακοπές της Γαβριέλας και Δε θέλω να με πάρει ο ύπνος!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Γιώτα Φώτου γεννήθηκε στο Δροσάτο Καρδίτσας και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου σπούδασε αρχικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως σχολική σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν έξι μυθιστορήματά της για ενηλίκους, καθώς και δεκατρία βιβλία της για παιδιά. Συνολικά κυκλοφορούν περισσότερα από 60.000 αντίτυπα των βιβλίων της.

Επιμέλεια στήλης: Ράνια Μπουμπουρή
 

-----------------------

 

Η παρούσα δημοσίευση στη σελίδα μας στο facebook

(Κάντε κλικ στο σύμβολο του facebook επάνω δεξιά ή στο σύνδεσμο εδώ και γράψτε το σχόλιό σας και κοινοποιήστε δημόσια στο προφίλ σας για να είναι δεκτή η συμμετοχή σας

Μοιράσου το άρθρο!