Εκπαίδευση

27/04/2012 - 11:47

Συγχαρητήρια Δημάρχου στο Γιώργο Κοντέλλη και στους μαθητές του 3ου Λυκείου

tyle="text-align:justify;">Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συγχαίρει τους μαθητές, τις μαθήτριες, τον υπεύθυνο καθηγητή, Γιώργο Κοντέλλη, τον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Λυκείου Μυτιλήνης, που με τον «Icaromenipppus 3D», κέρδισαν το δεύτερο βραβείο του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού «CanSat», που πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία .

«Οι νέα τους επιτυχία - αναφέρει στη δήλωση του ο Δήμαρχος- μας κάνει υπερήφανους και πιστοποιεί για άλλη μια φορά ότι οι νέοι άνθρωποι του ακριτικού νησιού μας, επιφυλάσσουν ένα λαμπρό μέλλον για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Η Δημοτική Αρχή, διαβεβαιώνει τα νιάτα της Λέσβου, ότι θα σταθεί δίπλα τους αρωγός σε κάθε προσπάθεια που επιβεβαιώνει τις ικανότητες τους και προδιαγράφει τις μετέπειτα επιτυχίες τους. Η διάκρισή τους αυτή είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη ότι η δημόσια εκπαίδευση αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα της Πολιτείας και της κοινωνίας και γι’ αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους γονείς των παιδιών οι οποίοι πρέπει να είναι υπερήφανοι, για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες των άξιων παιδιών τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρόταση του Δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος στάθηκε αρωγός, χρηματοδοτώντας με 3.500 Ευρώ, την αποστολή του σχολείου στη Νορβηγία.

Μοιράσου το άρθρο!